Lene Beier er ny vært på 'Sommerdrømme' (Foto: Lars E. Andreasen/TV 2)
Lene Beier er ny vært på 'Sommerdrømme' (Foto: Lars E. Andreasen/TV 2)

'Sommerdrømme' rykker til kendt ferieby: Søger nye deltagere

Den er nu, du skal gribe knoglen, hvis du vil være med til at skabe dit eget sommerhus i 'Sommerdrømme'.

Årets sæson af 'Sommerdrømme' er knap kommet ordentligt i gang med at blive sendt, før TV 2 nu søger deltagere til at optage endnu en sæson.

LÆS OGSÅ: Linse skal betale stort beløb efter hemmelig retssag

Artiklen fortsætter under videoen...

- Vi søger alle tænkelige makkerpar: naboer, kollegaer, fætre/kusiner, forælder/barn, venner, ægtefolk, kærester, søskende, bedsteforælder/barnebarn mm. Uanset alder, køn, etnicitet, handicap og andet, så tøv ikke - vi opfordrer alle til at søge, så længe I har mod på en kæmpe udfordring, skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Det er slut for Mai Manniche

I programmet skal deltagerne dyste i fire par om at skabe hver deres drømmesommerhus, og i løbet af sommeren skal de indrette rummene og imponere dommerne, der til sidst kårer ét par som vindere af deres eget unikke sommerhus.

Flytter til ikonisk dansk ferieby

I den nuværende sæson er de fire par i gang med at renovere sommerhuse i Hasmark på Fyn, men næste sæson rykker optagelserne til den modsatte ende af landet.

- Optagelserne finder sted på et hemmeligt sted nær Skagen i naturskønne omgivelser tæt på vandet, afslører TV 2 i pressemeddelelsen.

Som noget nyt i år er det den erfarne tv-vært Lene Beier, der er vært på programmet, efter det i de første tre sæsoner har været Pelle Emil Hebsgaard, der skulle lede renoveringens gang. Om det bliver Lene Beier, man skal stifte bekendtskab med i næste sæson, vides endnu ikke.

Du kan tilmelde dig 'Sommerdrømme' HER.

LÆS OGSÅ: Mette Sommer afslører: 'Bachelor' var bedre end 'Bachelorette'

Herunder kan du se en video fra produktionsselskabet om, hvad du kan forvente dig.