Sanne forklarer: Derfor bliver jeg frustreret i 'vildmarken'

Sannes frustrationer i vildmarken handler i virkeligheden om meget mere end dumme fiskenet eller irriterende graveprojekter.

Det er ikke tit, at man høre nogen råbe af et hul i jorden. Det gør Sanne Flade Larsen i aftenens episode af 'Alene i vildmarken', og der er en helt særlig grund til hendes frustration.

LÆS OGSÅ: Far var stiknarkoman: Nu søger Geggo svar

Artiklen fortsætter under videoen.

Det er ikke kun de forbandede trærødder, der fremkalder Sannes brøl i den norske natur. For Sanne handler hendes anden tur i vildmarken også om noget helt andet end ren og skær overlevelse. Da hun kom hjem første gang efter programmets anden sæson, var hun ikke helt tilfreds med sig selv.

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-vindere skal være forældre

- Jeg var jo dybt frustreret og ulykkelig, da jeg tog hjem, fordi jeg ikke vandt. De første tre uger efter jeg kom hjem sidste gang, havde jeg en djævel, der sad på skulderen og råbte og skreg af mig om natten, fordi jeg ikke vandt. Jeg har det helt anderledes med mig selv i dag, fortæller Sanne til Her&Nu/Realityportalen.

Sannes frustrationer handler dermed også om et opgør med sig selv og med den indstilling, hun havde med sig fra sidste vildmarkstur. Der var allerede noget i gære, da hun blev inviteret tilbage til programmet i syvende sæson.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde skaber vild forandring: Kø på Langeland

- Da de ringede, der kunne jeg godt mærke, at det var et mindset, der var fem år gammelt, der sagde, ”ja, jeg tager derop for at vinde”. Den skulle jeg lige fordøje, og den bedste måde at fordøje det og få klarsyn, det er ved at tage af sted. En ting er at sidde i sofaen og tænke, at man kan det hele. En anden ting er at være derude og mærke det igen, fortsætter Sanne.