Lars går stolt fra ekspeditionen: Det gav pote

Lars Schlaikjer kan nu slappe af og nyde minderne.

Lars Schlaikjer tog den ikke hele vejen, men han nåede trods alt til finalefasen, og det er han mere end tilfreds med.

LÆS OGSÅ: Simon skuffet: Juryen blev frataget sin magt

- Jeg er så glad for endelig at få min drøm opfyldt. Nu kan jeg endelig slappe af og nyde alle de oplevelser, jeg har fået. Jeg havde ikke en ekspedition på "cruise control", og det gør den bare endnu federe. Jeg er stolt over at have været mig selv 100 procent hele vejen uden at have spillet unfair. Det var svært til tider, men det lykkedes, og nu når jeg tænker tilbage, så gav det vel pote, da juryen skulle bestemme, fortæller Lars til HER&NU.

Lars har drømt om at være med i 'Robinson' i 25 år og har hvert år søgt om deltagelse, så det er en forløsning, det endelig er lykkedes.

- Jeg er blevet mere afslappet og afklaret med livet, nu når min største drøm er blevet opfyldt. Det tyngede mig meget før, for jeg ville det SÅ MEGET.

LÆS OGSÅ: Savner du 'Badehotellet'? Hr. Weyse giver et indblik bag kulissen

Bedste oplevelse

'Robinson Ekspeditionen' levede 100 procent op til Lars' forventninger.

- Det var så vild en oplevelse både on og off kamera. Livet på øen var så fedt, og jeg kommer til at savne den primitive livsstil. Produktionen (Viaplay og Mastiff, red.) skal have den største ros for at sætte sådan en produktion op, fortsætter Lars og tilføjer et sjovt minde.

- Når jeg spiser æbler i dag, så spiser jeg hele æblet incl. kernehuset, for det gjorde vi, når vi fik et æble inden konkurrencer. Så det er ligesom for at mindes den tid.

LÆS OGSÅ: Andrea Rudolphs hårde kamp: Fandt styrke i sin mand

Ud over hele oplevelsen er Lars lykkelig for alle de gode venskaber, han har fået gennem 'Robinson'.

LÆS OGSÅ: Her er årets julekalendere