Simon skuffet: Juryen blev frataget sin magt

Simon Willrodt mener, at juryen fik for lidt magt i år.

I aftenens afsnit er tidligere deltagere tilbage som jury med en afgørende magt for spillet.

LÆS OGSÅ: Kort inden finalen: Nu kan du komme med i 'Robinson'

De skal nemlig bestemme, hvem Majbritt skal dyste mod om at forlade ekspeditionen. Simon Willrodt er dog ikke helt tilfreds med den magt.

- Jeg er skuffet over, at juryen ikke har mere indflydelse i år og bliver tilpasset til den situation, som udspiller sig på øen, og dermed fratages juryen sin "normale" magt, fortæller Simon til HER&NU.

Sidste år skulle juryen beslutte, hvem der skulle forlade øen, hvor valget faldt på Emil.

Simon er dog glad for at være en del af juryen.

LÆS OGSÅ: Jaffer går i Kjeldbjergs fodspor

- Når nu det ikke kan være anderledes, er jeg glad for at vende retur og have indflydelse en sidste gang. Jeg havde lige en sidste ting eller to, der skulle ryddes op i, inden jeg forlod ekspeditionen helt, så den chance var jeg glad for at få, fortæller Simon og tilføjer:

- Men jeg håber, at produktionen giver juryen sin magt tilbage til næste sæson!

LÆS OGSÅ: Så skete det: 'Gift ved første blik'-par har taget stor beslutning

Viaplay uenig

Ifølge Viaplay er juryen ikke tilpasset situationen på øen.

- Finalefasen på 'Robinson Ekspeditionen' er forskellig fra år til år, men har de sidste mange år bestået af fem deltagere. Det er derimod ikke givet, at der er en jury – og selvom for eksempel planken er et fast element i finalefasen, bliver den brugt forskelligt fra år til år, fortæller Viaplay til HER&NU og tilføjer:

- Gameplay for en 'Robinson'-sæson planlægges hjemmefra, og selvom der tages højde for uforudsete hændelser som for eksempel deltagere, der giver op eller deltagere, der må udgå af helbredsmæssige årsager, er det overordnede gameplay aldrig påvirket af, hvilke deltagere der kommer til finalefasen.

LÆS OGSÅ: Frederiks spanske veninde: Jeg er knust