Pilou Asbæk sagde nej til Arnold Schwarzenegger

Der er rift om den populære skuespiller.

Thomas Benses program 'Bense på tur' er rykket til Pluto TV, og nu kan det første afsnit i den nye sæson ses. Her er det skuespilleren Pilou Asbæk, der gæster Thomas Bense i bilen, og det er ikke småting, de to får vendt på deres tur.

ÆS OGSÅ: Christiane tilbage i 'Vild med dans'

- Vil du høre noget sindssygt? Jeg har lavet en film med Jackie Chan, jeg har lavet en film med Sylvester Stallone. Hvem mangler jeg?, spørger Pilou, og Bense gætter ganske rigtigt på Schwarzenegger.

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-vinder gennemfører sit første maraton: Et mareridt

- Jeg blev tilbudt at lave en film med Arnold Schwarzenegger med den instruktør, der lavede filmen med Jackie Chan. Det er jo nærmest som at have the big five med vilde dyr i Afrika bare med amerikanske skuespillere. Nu kunne jeg ikke lave det, men...

Selvom han altså ikke kunne lave filmen, så svarer Pilou alligevel kryptisk, da Thomas Bense forsøger at få mere ud af ham, så tiden må vise, om han alligevel er blevet fristet til at lave filmen.

LÆS OGSÅ: 'For lækker til love'-stjerne er blevet far

Det er i filmen 'Project X-Traction' med Jackie Chan, hvor Pilou Asbæk spiller med. Instruktøren er Scott Waugh, som altså har en film med Schwarzenegger i støbeskeen.

LÆS OGSÅ: Amalie taler ud om graviditet

Den nye sæson af 'Bense på tur' byder udover Pilou Asbæk på et bredt udvalg af kendte danske personligheder som Louise Bjerre, Christel Pixi, Jakob Engel-Schmidt, Jimmy Jørgensen, Michelle Kristensen, Phillip May og Neel Rønholt.

Sæsonen kan ses på Pluto TV, hvor det første afsnit allerede ligger.