Super Pilou på nye eventyr: Fra skurk til helt

Pilou Asbæk lægger stemme til den internationale helt Super Mario.

Siden 80'erne har computerspilfiguren Super Mario været et populært fænomen i hele verden, og da 'Super Mario Bros. Filmen' i forrige uge fik premiere, slog den verdensrekord med den højeste indtjening på en weekend for animationsfilm.

LÆS OGSÅ: Geggo har fået svar på DNA-test: Her er min far

I Danmark er det 41-årige Pilou Asbæk, der lægger stemme til Super Mario, og det er skuespilleren superglad for. Han afbrød sågar sin påskeferie for at deltage, da Pixel.tv afholdt familiegalla for kolleger, venner og superfans.

Artiklen fortsætter under billedet...

Sammen med
spilekspert Thomas Bense præsenterede Pilou
Asbæk filmen for det forventningsfulde publikum.
Sammen med spilekspert Thomas Bense præsenterede Pilou Asbæk filmen for det forventningsfulde publikum.

Her røbede han for publikum, at det ikke var så ligetil for ham at få rollen som Mario. Ikke på trods af hans internationale succes, men på grund af den.

Artiklen fortsætter under billedet...

– Børn er vanvittige, men også by
far det bedste publikum, skrev
Pilou efter arrangementet på sin
Twitter-konto, hvor han lagde en
video ud, han havde optaget af
publikum.
– Børn er vanvittige, men også by far det bedste publikum, skrev Pilou efter arrangementet på sin Twitter-konto, hvor han lagde en video ud, han havde optaget af publikum.

– De internationale filmfolk kender mig kun for det, jeg har lavet i udlandet. Og der er jeg altid skurk, fordi jeg har en accent, og så er jeg jo ond. Så de syntes, jeg var lige lovligt hård, sagde Pilou, som dog i sidste ende blev godkendt af Nintendo.

LÆS OGSÅ: Disse to forlovelser blev aldrig vist i ‘Love is blind’

Pilou Asbæk fortalte ved arrangementet også, at han snart rejser til USA for at medvirke i den kommende film 'Aquaman 2'. Hvor skurket den rolle er, kom den danske verdensstjerne ikke ind på.