Pilou hentede bajere og chokolade: Balancegang

Pilou Asbæk var en flittig gæst i baren til årets SVEND-pris.

Efter at have lagt en god bund i baren på Hotel Svendborg indtog Pilou Asbæk, 41, sammen med sine gode skuespillervenner torvet, hvor årets SVEND Priser skulle uddeles. Også her blev han hurtigt en flittig gæst i baren, hvor der var både fadøl og fyldte chokolader. Asbæk hævdede dog, at han var den i selskabet, der havde fået mindst at drikke, inden løjerne for alvor startede.

LÆS OGSÅ: Stopper som vært på 'Vild med dans'

Asbæk festede med vennerne Jakob
Oftebro, 37, og Johannes Lassen, 44.
Asbæk festede med vennerne Jakob Oftebro, 37, og Johannes Lassen, 44.

– Jeg har været chauffør i dag, men jeg bliver altid en lille smule nervøs, når jeg er på den røde løber. Derfor er jeg lidt en overstadig udgave af mig selv. Jeg er umiddelbart det menneske i aftenens selskab som 100 procent har drukket mindst. Hvilket gør det til en ret frygtindgydende oplevelse at tage den røde løber. Jeg kan mærke, at jeg aldrig igen skal være chaufføren, der kører de andre fra København til Svendborg, sagde han med sit charmerende glimt i øjet.

LÆS OGSÅ: Landmand Sannes svære beslutning: Valget stod mellem to

På grund af strejken i den amerikanske filmindustri har Asbæk tilbragt det meste af sommeren i Danmark, men han forventer snart at skulle tilbage til USA og færdiggøre noget arbejde.

Feststemte
Pilou sørgede for, at TV
2-folkene fik
lidt ekstra
med hjem.
Feststemte Pilou sørgede for, at TV 2-folkene fik lidt ekstra med hjem.

– Når det er gjort, så vil jeg hjem og lave noget kunst i Danmark. Jeg vil arbejde med nogle unge instruktører og finde ind til det, jeg elsker som skuespiller. Noget vildt og abstrakt. Noget gør dig rig, og noget gør dig ære. Ganske få gange går de to ting hånd i hånd.

LÆS OGSÅ: Tilbage i galleriet: Emil Thorup fylder 40 år