(Foto: Klaus Bo Christensen)
(Foto: Klaus Bo Christensen)

Pilou Asbæk er stor i Hollywood: Familien tager med

Pilou Asbæk er ikke kun et hotshot i Danmark.

Pilou Asbæk er lige nu hjemme i Danmark for at optage en dansk tv-serie til Viaplay, hvor han spiller hovedrollen.

Artiklen fortsætter under videoen med Leo Nielsen...

Derfor kunne den 40-årige skuespiller i forrige uge deltage ved uddelingen af årets Robert Priser, selvom han længe har haft travlt i udlandet og efter eget udsagn har lavet seks film i USA de seneste par år.

LÆS OGSÅ: HØR DEN NU: ‘X Factor’-Luka udgiver sin første sang

– Det har været ret vildt at holde syv års pause fra Danmark og fokusere på udlandet, men jeg kan også mærke, at udlandet er en slags fatamorgana, som du prøver at jagte, fordi du tror, du har set det og gerne vil have det. Men jeg elsker det og synes, det er sjovt.

Og rent økonomisk kan det også bedre betale sig.

Artiklen fortsætter under billedet...

Pilous hustru, Anna Bro, vandt en Robertpris for manuskriptet til tv-serien 'Carmen curlers'. (Foto: Klaus Bo Christensen)
Pilous hustru, Anna Bro, vandt en Robertpris for manuskriptet til tv-serien 'Carmen curlers'. (Foto: Klaus Bo Christensen)

For Pilou har det kunne lade sig gøre at filme så meget i udlandet, fordi hans hustru, den prisvindende manuskriptforfatter Anna Bro, og deres 10-årige datter, Agnes, har kunnet besøge ham.

LÆS OGSÅ: Tv-stjerne afslører: Jeg mistede min søn

– Det er sindssygt fedt at kunne rejse med sin familie. Og med frygt for at lyde kliché-fyldt, så lavede jeg en film med Matt Damon, som har fire børn, og han sagde til mig: ”Den bedste måde at vise den næste generation verden på er, at de ser den”. Det tilslutter jeg mig 100 procent. Så Agnes har været i USA, Kina og skal måske med et halvt år til Prag. Efter pandemien fik man jo et lidt anderledes syn på, hvad hjemmeundervisning kan, og hvad skolen repræsenterer. Det er jo klart, at tager du et barn ud af skolen i nogle måneder, så er det de sociale kompetencer, du skal arbejde med, for det praktiske aspekt, det får du løst. Jeg vil jo gerne have en datter, som kan læse og stave, slår Pilou fast.

LÆS OGSÅ: Ydmyget i nyt tv-program