Kresten Mie kærlighed hvor kragerne vender
Kresten og hans damer i Sommerland Sjælland i 'Kærlighed hvor kragerne vender'.

'Kærlighed hvor kragerne vender' kommer til Fyn

En ny sæson af det populære program er på vej, og denne gang skal der jagtes krager på Fyn.

Fjerde sæson af 'Kærlighed hvor kragerne vender' har netop nået sin ende, men det betyder ikke, at det er slut med det populære program.

LÆS OGSÅ: CHOK: Mathias Hjort dropper sin søster

Artiklen fortsætter efter videoen med Cille fra 'Kærlighed hvor kragerne vender' til Reality Awards.

Kragerne er nemlig fløjet videre, og denne gang er de nået til Fyn. Det afslører TV2 og produktionsselskabet BLU, som nu søger singlemænd i alderen 20-35 år fra Sydfyn og det Sydfynske øhav til en ny sæson af 'Kærlighed hvor kragerne vender'.

LÆS OGSÅ: Lotte om Amalie og Mikkel: Det er svært

Tidligere har programmet været i Sønderjylland, Nordjylland, på Lolland og Falster og på Sjælland, men nu går turen til Sydfyn.

Jagten på kærlighed kan være svær i de mindre byer, men fire singlefyre får nu endnu en gang en unik mulighed for at date en stor flok piger i håbet om at finde den eneste ene.

Som altid bliver pigerne inden programmet introduceret for de fire bejlere, der alle præsenteres med et videoportræt. På den måde er fyrene sikret, at pigerne har en interesse på forhånd. Men inden da skal de fire fyre findes.

LÆS OGSÅ: Sarah Bro viser ny kæreste frem

Derfor har man netop nu muligheden for at tilmelde sig, hvis man altså kommer fra det sydlige Fyn eller kender en, der er egnet og bosat Fyn. Så kan man tilmelde sig via linket HER. og Er det dig eller kender du en egnet fynbo, så̊ sker tilmeldingen via linket her og måske blive en del af femte sæson af 'Kærlighed hvor kragerne vender'.