'Kærlighed hvor kragerne vender'-deltager afslører hemmelig aftale med TV 2

En af deltagerne fik lavet en særaftale med produktionen, inden hun deltog i 'Kærlighed hvor kragerne vender'.

Hvis man ser 'Kærlighed hvor kragerne vender', så har man sikkert lagt mærke til 28-årige Mie Madsen. På maven i en bæresele har hun nemlig sin datter Vigga på seks måneder, som hun tager med på dates med singlefyren Kresten.

Artiklen fortsætter under videoen.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne i chok: Snydt af kæresten

For Mie var det vigtigt, at datteren kunne være med på optagelserne, og derfor måtte hun lave en aftale med produktionen, så det kunne lade sig gøre.

- De andre piger delte værelser, men jeg fik mit eget værelse med en tremmeseng, mikroovn, fryser og så videre, og så var der også en højstol til Vigga, fortæller Mie Madsen til Realityportalen og fortsætter:

- Derudover var produktionen indforstået med, at jeg nogle gange mødte senere op til dates eller gik tidligere for at putte.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er Christianes nye program

Kontaktet få dage inden optagelserne

At produktionen skulle stå for en masse praktisk for Mie var nødvendigt. Mie Madsen blev nemlig kontaktet af en tilrettelægger på programmet få dage inden optagelserne, som spurgte, om hun havde lyst til at deltage.

- Det hele var meget spontant. Jeg blev kontaktet onsdag, og optagelserne til programmet startede søndag, fortæller hun, men slår fast, at den korte varsel ikke havde betydning for, at Vigga kom med.

- Jeg er fuldtidsmor, så for mig er der ikke noget, der hedder børnefri. Jeg overvejede ikke på noget tidpunkt at få hende passet. Hun er jo også en del af pakken.

LÆS OGSÅ: Sådan fik Sidney Lee sin ikoniske stil

Om Vigga og Mie ender med at løbe med Krestens hjerte, kan man se i 'Kærlighed hvor kragerne vender', som bliver vist på TV 2 hver tirsdag klokken 20.00 eller på TV 2 PLAY.