WOW! Se hvor hurtigt Caroline Wozniacki giver op

Caroline har aldrig været bange for at svinge en ketsjer, men når det kommer til badning i isvand er vores allesammens tennisdarling lidt af en kylling.

I 'Klædt af mod toppen med familien Wozniacki' på Dplay skal Caroline Wozniacki overvinde sin kuldskærhed, når hun sammen med sin familie skal bestige Kilimanjaro uden overtøj.

LÆS OGSÅ: Vild udfordring: Caroline og Piotr Wozniacki i helt nye roller

For at forberede sig skal Caroline sammen med sin kæreste, David Lee, far, Piotr, bror, Patrik, mor, Anna, og svigermor, Susan, i lære hos Wim Hof, også kaldet ‘The Ice Man’, den danske verdensmester i fridykning, Stig Severinsen, og den kinesiske Master Shifu, der er shaolinmunk.

LÆS OGSÅ: Preben Elkjærs sorg: Mister nær ven

‘The Ice Man’ bliver det første ansigt på vejen. Han skal lære familien at udholde ekstrem kulde gennem en træning, der hovedsageligt vil foregå i sne og isbade.

At bade i isvand bliver derfor den første udfordring, som familien bliver stillet overfor. Og hvor nogle har nemt ved at nyde det kolde gys, har andre det lidt svære ved det. Caroline, som ellers aldrig frivilligt lader sig slå ud, må allerede opgive efter 18 sekunder, og hun bliver herved den første til at forlade vandet.

Men selvom konkurrencegenet er fuldstændig forsvundet hos Caroline, så er det til at finde hos både bror Patrick og kæresten, David Lee, som er de sidste to tilbage i bassinet.

LÆS OGSÅ: Christiane udskyder indflytning

Herunder kan du se klippet fra ‘Klædt af mod toppen med familien Wozniacki’, hvor Caroline har sit første møde med det iskolde vand.

Første afsnit af programserien bliver sendt i dag på Kanal 5 klokken 21.00, men har du Dplay, kan du allerede streame første afsnit nu.