Ung mor indrømmer: Føler jeg svigter børnene

Emilie frygter, at hendes børn synes, hun mangler, når hun træner.

En af de nye unge mødre i sæson 33, som kører netop nu, er Emilie fra Sønderjylland, som er mor til Lilly og Sommer. Men selvom hun allerede er mor til to, så er der nogle svære ting, som Emilie tænker over, når hun prøver at prioritere sig selv og få trænet.

LÆS OGSÅ: WOW: Mai Manniche smider tøjet på OnlyFans

- Jeg kan godt føle mig som en dårlig mor, eller jeg kan godt føle, at folk de tror, jeg nedprioriterer mine børn, eller at mine børn ikke er det vigtigste for mig, hvis jeg giver mig tid til mig selv og ikke er sammen med mine børn, når de så er her hjemme og ikke er i vuggestue, fortæller hun i ugens afsnit.

LÆS OGSÅ: Linse og Geggo taler ud: Derfor var vi uvenner

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Mascha Vand fortæller om sit bryllup.

Frygter folks holdning

Det er vigtigt for Emilie at vise sine børn, at hun gør noget for sin krop og at være et forbillede på den måde, men det sætter også nogle tanker i gang, indrømmer hun.

LÆS OGSÅ: ‘Kærlighed hvor kragerne vender’-par i babylykke

- Jeg kan godt være bange for, at andre skal stille spørgsmålstegn ved det her med, at vi har fået børn tidligt, og vi har fået to børn lige efter hinanden. Altså jeg kan godt være bange for, at folk stiller spørgsmålstegn ved, om jeg overhovedet elsker mine børn, og om de overhovedet er det vigtigste for mig, når jeg prioriterer tiden på mig selv en gang imellem, fortæller hun og fortsætter:

- Og jeg kan også godt være bange for, at pigerne vil føle når de bliver lidt større, at jeg har manglet, selvom det nok ikke er den time, jeg har brugt i fitness, der gør forskellen, så kan jeg godt være bange for, det er sådan nogle ting, der kommer.

Se mere i klippet øverst i artiklen, og se hele afsnittet på Discovery+.