Reality-babe indrømmer: Jeg snød min mand

Maria måtte føre sin mand bag lyset, men det var i en god sags tjeneste.

I weekenden ventede der Michael Sommer, som er kendt fra  fra ‘Gift ved første blik’ og ‘Ex on the beach’, lidt af en overraskelse, da han troede, han skulle til hingstekåring og på date med Maria i Jylland, men i virkeligheden skulle de hente deres nye hund Disney.

LÆS OGSÅ: Gift ved første blik’-deltager laver millioninvestering: Det var en spontan idé

Michael havde i lang tid ønsket sig en hund, så det besluttede Maria sig for at overraske ham med.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Philip May afslører, at han er klar til 'Vild med dans'.

- Michael var egentlig hunde-menneske, da jeg mødte ham, men jeg havde katte og vi havde ikke ligefrem pladsen eller tiden dengang til en hundehvalp. Sidenhen har vi jo købt en stor gård, hvor vi foruden de 2 hellig birma katte har 3 heste, 30 moskus-ænder, 3 silkehøns, 2 silkehaner og deres 2 kyllinger. Michael og jeg elsker begge to dyr helt utrolig meget, og nyder at nusse og passe dem, fortæller Maria og fortsætter:

LÆS OGSÅ: IKKE VIST PÅ TV: Det skete, efter Anne K smed kuglen

- Men selvom pladsen var der, synes jeg lige, vi skulle falde på plads, og tiden skulle være der. Vi er begge selvstændige og har kontor ude i byen. Så jeg kiggede længe efter en hund, som passede til os - en der kunne komme med på kontoret og på eventyr. Og så var det vigtigt, at det var en god kommende familiehund, til når vi skal have børn. Vores ene vennepar har den sødeste Bichon Havanaís, som er allergivenlig og en perfekt børnehund - og min mor har en lignende bomuldshund.

LÆS OGSÅ: WHAT: Casper Berthelsen klar til ny sæson af ‘Bachelor

Michael har ellers været vant til store hunde, men det ville ikke passe ind i dagligdagen hos parret, som gerne ville kunne tage den med rundt til alle ting.

- Vi er SÅ glade for Disney, og jeg måtte jo snyde Michael lidt og sige, vi skulle til et opfundet event i Jylland og fortalte ham så, hvad vi egentlig skulle, og han blev utrolig glad. Det var lidt som dengang han friede med Jones (min ene hest), dyr betyder meget for os, og de er en del af vores lille familie

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-Asta om sit forhold: Jeg fik hadbeskeder