Realitypar afslører familieforøgelse

En stor drøm for især Michael er nu gået i opfyldelse.

Michael Sommer fra ‘Gift ved første blik’ og ‘Ex on the beach’ blev i august måned gift med sit livs kærlighed Maria Kronholm ved et overraskelsesbryllup, hvor kun Marias mor var til stede. Det var egentlig planen, de skulle giftes til næste år, men de kunne simpelthen ikke vente.

LÆS OGSÅ: Gift ved første blik’-deltager laver millioninvestering: Det var en spontan idé

Nu afslører de, at deres kærlighed har fået vokseværk. På Instagram fremviser Maria et billede af deres første fælles hund, som hun i weekenden overraskede Michael med.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Philip May afslører, at han er klar til 'Vild med dans'.

- Michael troede, vi skulle på date og til "hingstekåring" i Jylland - men i virkeligheden skulle vi hente lille bamsen her. Michael har især længe ønsket sig en hund, og jeg har tænkt læææænge over det. Byd velkommen til Disney, skriver Maria på sin Instagram-profil til et billede, hvor hun viser deres lille firbenede familiemedlem frem.

LÆS OGSÅ: IKKE VIST PÅ TV: Det skete, efter Anne K smed kuglen

Tidligere i år købte Michael og Maria en smuk landejendom ved Gørlev, parret har længe været i gang med at komme på plads i det nye hus, og i løbet af sommeren lavede de hestestald og var ved at komme på plads med møbler, som Maria selv designer, fortalte de til Realityportalen.

Men nu kan de altså glæde sig over, at der også er lyden af små hundepoter i landejendommen. Se billedet af Disney og læs mere på Marias Instagram her.

LÆS OGSÅ: 10 realitystjerner du ikke vidste havde børn