Realitystjerne chokerer med hemmeligt bryllup: Planlagt på tre dage

Michael Sommer er i weekenden blevet gift uden venner og familie med sin forlovede Maria.

Michael Sommer kendt fra DR1-programmet 'Gift ved første blik' samt realityprogrammet på Discovery 'Ex on the beach' sagde i weekenden ja til sin forlovede Maria Kronholm i kirkelige omgivelser.

- Nogle ting er svære at vente på, så Michael og jeg er stukket af i kærlighedens tegn, indleder Maria et opslag på Instagram, hvor parret står i bryllupstøj.

Den 4. september skal Fraja Kirk og Sus Wilkins også giftes. Artiklen fortsætter under videoen. 

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-deltager ramt af graviditetsgener

Parret skulle ellers først være blevet gift den 24. juli 2022, og Michael har tidligere udtalt til Realityportalen, at brylluppet skulle stå i parret nye have på deres store landejendom.

- Vi overvejer at gøre det i vores egen have under sådan en fransk pavillon, som vi vil købe til lejligheden. Maria vil gerne inddrage sin hest i vielsen, da hun vil komme ridende på hest til vielsen. Det synes jeg kun er spændende og sjovt, fortalt Michael i midten af juli til Realityportalen, men spontant valgte parret at blive gift allerede i år og i kirke.

LÆS OGSÅ: Jeppe og Asbjørn er sikre: Vi er savnet i 'Ex on the beach'

- Vi planlagde det på tre dage. Kjolen fandt jeg dagen før, og bryllupskagen hentede vi klokken otte om morgenen i vores lokale bager, det blev blomster fra haven, og hår og make-up satte jeg selv på et kvarter, fortæller Maria til Realityportalen og fortsætter:

- Jeg har via mit designteam med smykkerne nogle forskellige forbindelse, og jeg har en kontakt her i Europa, der designer de smukkeste brudekjoler, og jeg havde planer om at designe min helt egen, men det kan man jo ikke nå på tre dage, så jeg søgte og søgte, og jeg var så heldig, at jeg fik en annonce inde på marketplace på en ny kjole, og så kørte jeg ud og så den, jeg prøvede den, og så sad den bare helt perfekt. Det var helt overvældende, forklarer Maria.

LÆS OGSÅ: Gift på sin fødselsdag: Det glemmer jeg aldrig

Kun moren med

Michael drømte om et kirkebryllup, og Maria ønskede, at deres bryllup blev en intim stund, så derfor blev det planlagt spontant, men alt blev efter bogen, og Michael kørte til kirken alene og så ikke Maria, før hun kom op af kirkegulvet.

- Jeg ved, min mor elsker kirken, så derfor blev hun involveret. Det er også altid hende, der passer gården og dyrene, når vi er væk, og vi kunne ikke bare stikke af i hemmelighed fra dyrene, så vi var nødt til at fortælle hende det, fortæller Maria, som derfor kun havde sin mor med til brylluppet i lørdags den 28. august 2021.

LÆS OGSÅ: Pilgaard og Leth: Venner for livet

Artiklen fortsætter under billederne. 

Maria havde først fortalt sin mor, at de skulle til campagnebrunch, så da Maria tog bryllupskjolen på, og det gik op for hendes mor, at de skulle i kirken nu, blev hun meget rørt.

- Hun kigger bare på mig og græder, fortæller Maria.

LÆS OGSÅ: Landmand Emil afslører: Jeg gik til eksamen i pigernes breve

Stukket af på bryllupsrejse

Parret er efter den kirkelige vielse stukket afsted på bryllupsrejse.

- Vi tjekkede ind på hotellet med brudekjole og det hele, og vi er virkelig blevet behandlet som konger og dronninger, fortæller Maria, som sammen med Michael er tjekket ind på et spaophold i Nordtyskland.

LÆS OGSÅ: Robert Hansens blakkede fortid: Misbrug og overfald

- Det var meningen, vi ville tage et ophold i Danmark, men vi var jo ret sent ude, så alt var booket. Jeg ville gerne til Paris, men vi har ikke nok dage, fortæller Maria, der er meget tilfreds med det hotel, parret har fået i Tyskland.

- Vi har jacuzzi på værelset, og vi har havudsigt fra tre vinkler. Vi blev opgraderet det sekund, vi kom ind. Jeg havde booket et almindeligt standartværelse, men så sagde ham i receptionen, at de gerne vil give os suiten gratis som bryllupsgave, fortæller Maria, der er helt overvældet.

Næste år bliver brylluppet det helt store med venner og familie, og vielsen kommer til at foregår på parrets landejendom, hvor Maria og Michael skal komme ridende ind på hver sin hest, og hvor Marias far helt traditionelt skal give sin datter væk til Michael.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING! Claudia Rex skal danse med kendt sangerinde