Kirkeklokkerne ringer: ‘Gift ved første blik’-Michael og Maria har sat en dato

Michael Sommer og Maria Kronholm bliver snart mand og kone.

Michael Sommer fra 'Gift ved første blik' og 'Ex on the beach' har købt en smuk landejendom ved Gørlev med sin forlovede Maria Kronholm. Til næste år bliver de to mand og kone.

- Vi skal giftes den 24. juli 2022 og festen skal holdes på Dragsholm slot, fortæller Michael til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Gift ved første blik’-deltager laver millioninvestering: Det var en spontan idé

Parret har længe været i gang med at komme på plads i det nye hus, men nu er tiden ved at være til planlægning af bryllup.

- Vi er i gang med at lave hestestald, den har været lidt længe undervejs. Men vi er ved at komme på plads med møbler, som Maria selv har designet. Der er styr på lokationen og dato til brylluppet, men nu skal den øvrige planlægning i gang, fortæller Michael, der sammen med Maria har valgt Dragsholm slot af en særlig grund.

LÆS OGSÅ: Finaleuge i 'Bachelor': Hvem skal have den sidste rose?

Michael Sommer fra 'Gift ved første blik' og 'Ex on the beach' med kæresten Maria (Foto: Realityportalen)
Michael Sommer fra 'Gift ved første blik' og 'Ex on the beach' med kæresten Maria (Foto: Realityportalen)

- Vi er vilde med omgivelserne og slottets historie, og så er jeg derude fra, så det er et sted, jeg har besøgt gentagende gange i mit liv. Vi havde snakket om at holde det hjemme, men der er bare nogle ting, der er bedre ved at holde det udenbys. De er professionelle til at få det til at fungere. Der er en masse ting, der kan gå galt, hvis man selv ansætter personale til at styre det, siger Michael.

LÆS OGSÅ: Wafande afslører: Jeg havde det ad helvede til indeni

Brylluppet skal ikke stå som traditionelt kirkebryllup.

- Vi overvejer at gøre det i vores egen have under sådan en fransk pavillon, som vi vil købe til lejligheden. Maria vil gerne inddrage sin hest i vielsen, da hun vil komme ridende på hest til vielsen. Det synes jeg kun er spændende og sjovt, fortæller Michael.

LÆS OGSÅ: Lambang og Kaspar fra ‘Sommerdrømme’ er tilbage i dit tv