Michael Sommer og Maria Hjort Kronholm til Reality Awards 2020 (Foto: Janus Nielsen).
Michael Sommer og Maria Hjort Kronholm til Reality Awards 2020 (Foto: Janus Nielsen).

Michael og Maria uenige om børn

Stod det til den romantiske 'Gift ved første blik'-deltager, ville parret allerede være igang med at male børneværelse nu.

Michael Sommer fra 'Gift ved første blik' skal giftes for anden gang, men denne gang er det med en kvinde, han selv har valgt. 25-årige Maria Hjort Kronholm har stjålet Michaels hjerte, og så snart coronaen tillader det, vil de holde et brag af en bryllupsfest.

Men hvad der skal ske på den anden side af brylluppet, er parret dog ikke enige om.

LÆS OGSÅ: Karina Frimodt tilbage i 'Vild med dans'

Michael vil gerne have børn så snart som muligt, men Maria vil gerne først have styr på en del praktiske ting, og så er der også noget fra Marias fortid, som spøger.

- Jeg har en masse ting, jeg gerne vil have på plads først rent psykisk, efter det jeg har været igennem, inden jeg mødte Michael, siger Maria og refererer til et tidligere voldeligt forhold, som hun stadig er mærket af i dag.

Udover at skulle bearbejde sit traume og genopbygge sin tillid til parforhold, har Maria sin egen smykkevirksomhed, Kronholm Copenhagen, som hun dedikerer sin fulde opmærksomhed til.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy har mistet sin far

Michael er skruk

Selvom Michael har fuld forståelse for Marias argumenter, så er det svært at tøjle entusiasmen for idéen om børn. Stod det til ham, skulle de blive gravide inden for et år.

- Jeg kan måske godt se, at jeg lige skal tage den med ro. Men det er også bare fordi, at herude på landet er der mange af mine venner, der får børn, lyder det fra den 28-årige romantiker.

LÆS OGSÅ: Annemette Voss i krise: Det er ubærligt

Det skræmmer heldigvis ikke Maria, at kæresten er ivrig efter familieforøgelse. Også selvom hendes tidshorisont lyder på tre år.

- Du må gerne være lidt skruk, skat. Men vi er skrukke med ansvarlighed. Vi venter til, at brylluppet er på plads, firmaet er på plads og alle de praktiske ting, lyder det fra Maria.

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa flygter fra kommunen efter sag om tvangsfjernelse

LÆS OGSÅ: Tina Lund jubler over børnebørn