Michael Sommer og Maria Hjort Kronholm til Reality Awards 2020 (Foto: Janus Nielsen).
Michael Sommer og Maria Hjort Kronholm til Reality Awards 2020 (Foto: Janus Nielsen).

Gift ved første blik’-deltager laver millioninvestering: Det var en spontan idé

Michael driver en veletableret forretning, men nu starter han endnu en.

Michael Sommer fra 'Gift ved første blik' og 'Ex on the beach' har gjort en rigtig god forretning, der har givet så stort et overskud, at han nu kan udleve sin drøm om at åbne en bilforretning i Ringsted.

- Vi kunne ikke lade være, da vi kiggede på butikken, der er et gammelt Suzuki og Mazda værksted, fortæller Michael til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Sætter hus til salg for 20,5 millioner

Forretningen har han købt sammen med sin partner Ronny, han også har virksomheden 'Vikar Group' med. Michael startede selv ud med et rengøringsfirma, men det har udviklet sig til en virksomhed med fire sektorer under en hat - hotel, byggebranchen, sosu og rengøring.

- Vi har drevet 'Vikar Group' halvandet år og har tjent mange penge på det, og det køre sindssygt godt i dag. Vi har syv kommuner som kunde, og vi holder 350 vikarer i gang. Vi går ud i år med en omsætning på 15 millioner, fortæller Michael.

LÆS OGSÅ: Bendtner i hård udmelding: Mine kvinder har én ting tilfælles

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Michael Sommer (Skatter) (@mrsommer91)

Den flotte omsætning er årsagen til, at drømmen om en bilforretning kan blive en realitet.

- Vi har lagt et større millionbeløb i investering for at komme i gang med drømmen, afslører Michael.

LÆS OGSÅ: Sidse frustreret over Casper: Det var unødvendigt at sige

At Michael og hans partner pludselig også skal være bilforhandlere opstod spontant.

- Jeg har altid haft en drøm om at få et bilforretning, men vi havde ikke tænkt i de baner, før vi ser lokalerne, så det var en spontan idé. Vi var ude for at finde et hovedkontor til 'Vikar Group', men så faldt vi over butikken her, og så tog det bare fart, fortæller Michael, der skal have en fod i begge virksomheder, men han kommer ikke til at knække nakken i de store projekter.

- 'Vikar Group' er allerede veletableret. Jeg har en afdelingsleder, som styrer meget af driften, og så har jeg fem kontorpersonale, som sidder med planlægning og bogholderi, fortæller Michael, der i første omgang selv skal sælge bilerne, men efterhånden er det planen, at de skal have sælgere på gulvet.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: 'Nybyggerne'-par er blevet forældre

I bilforretningen, der får navnet 'RS Car Group', vil det være muligt at forhandle biler af mærket Seat og Mazda, og derudover vil der være fokus på leasing biler.

- Vi holder åbning i næste måned officielt, men vi er åbnet lidt op. Vi har en mekaniker i huset nu, og vi er fire medarbejdere i huset, afslører Michael.

LÆS OGSÅ: Casper irriteret på produktionen: Klipper programmet til deres fordel