Pitzner raser: Beskylder Mai Manniche for plagiat

I følge Katerina Pitzner har Mai Manniche tyvstjålet hendes smykkedesign.

Mai Manniche har flere gange selv været ude med riven, når det kommer til beskyldninger om smykkekopiering og overpriser - men måske er hun ikke meget bedre selv?

LÆS OGSÅ: Venter barn: Alt om deres turbulente forhold

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Simone Hvenegaard og Philip May snakker om deres fremtidsplaner og om at være forældre til ‘Vi elsker 90’erne..

Flere har for nylig gjort Katerina Pitzner opmærksom på, de mange ligheder der mellem hendes signatursmykke og Mai Manniches smykke med præcis samme navn.

Mai Manniches INFINITY smykke ses til venstre, og til højre ses Katerina Pitzners.
Mai Manniches INFINITY smykke ses til venstre, og til højre ses Katerina Pitzners. 

Og det har fået Pitzner til tasterne.

LÆS OGSÅ: 'Bagedyst'-Rosa i tårer: Stolt af svigersønnen

I et længere opslag beskylder hun Manniche for at have tyvstjålet hendes design. Derudover lægger hun ikke skjul på, at hun har brugt meget tid og energi på at skabe smykket og selvfølgelig er ked af, at det bliver kopieret.

- Det originale INFINITY smykke skabte jeg for ca. 16 år siden. Det er enkelt, men der ligger en del prototyper og mislykkede forsøg bag, inden jeg fandt den rette balance mellem antal diamanter og størrelse, der gav det udtryk, jeg ledte efter.

- Det er meget menneskeligt at blive stødt og måske endda oprørt, når nogen kopierer noget, du har lagt dine penge, kræfter og især din sjæl i at skabe, skriver Pitzner, som dog tager situationen med opløftet pande.

LÆS OGSÅ: DR-kendis aborterede midt under tv-show

SE&HØR har været i kontakt med Mai Manniche, som overfor  ugebladet afviser beskyldningerne og påstår at designet til halskæden stammer fra en 12 år gammel kollektion.

- Jeg kunne ikke drømme om at kopiere hverken Katerina Pitzner eller andre, skriver hun til SE&HØR. 

LÆS OGSÅ: Deler sødt billede: Datteren udskrevet fra intensiv