Natascha Linea afslører sandheden om tvillinge-graviditet

Graviditeten var ikke planlagt, og Natascha Linea prøvede faktisk at forhindre den.

I sidste uge smed Natascha Linea en bombe, da hun afslørede, at hun var gravid med tvillinger. Få dage efter annoncerede hun så sin kommende skilsmisse fra faren til sønnen Novah og de to kommende børn, Mathias. Men det slutter ikke der.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea afslører: Derfor skal vi skilles

Efter en længere periode, hvor den tidligere 'De unge mødre'-deltager har været lukket omkring sit liv, åbner hun nu igen op. Det sker i en spørgerunde på Instagram, hvor hun svarer på følgernes spørgsmål og italesætter nogle af de rygter, der igennem længere tid har floreret på de sociale medier.

I spørgerunden lyder et af spørgsmålene, om graviditeten var planlagt eller et uheld, og her er svaret klart.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-par skal skilles: Det er en hård tid

- De sad fast, selvom jeg brugte en fortrydelsespille, lyder svaret fra Natascha Linea, som forklarer:

- Jeg ville gøre mit for, at jeg ikke blev gravid. Men nu, hvor det er sket, og jeg er gravid, er de nye småfolk mere end velkomne til min store familie.

LÆS OGSÅ: Mathias Hjort om tv-program: Jeg blev mobbet

I forlængelse af det også afviser, at hun skal have flere børn efter nummer 4 og 5. Hun slår nemlig fast, at hun skal steriliseres, når tvillingerne er født.

Mine børn er ikke anbragt

Igennem længere tid har der gået rygter om, at Natascha Lineas to drenge skulle være blevet anbragt, men det rygte maner hun også til jorden. I et opslag på Instagram skriver hun:

LÆS OGSÅ: Irina om graviditet: Hverdagen er ulidelig

- Mine drenge er IKKE anbragt. De bor stadig hjemme hos mig, trives og har det godt. Miso er næsten blevet renlig og trives rigtig godt i sin børnehave. Novah går i 0. klasse og trives også rigtig godt både fagligt og socialt

Hun fortæller i sin spørgerunde, at kommunen ikke er inde over tvillingegraviditeten, og det er heller ikke planen, at de skal være det. Hun vil dog ikke sige nej til hjælp fra kommunen, hvis det giver mening, fastslår hun.

LÆS OGSÅ: Janni Ree efter operation: Frygter, det er kræft

Lia bor hos sin far, Bent, og hans nye kone på Fyn, og hun kommer på besøg hos Natascha Linea i weekenderne, når hun har lyst. I sin spørgerunde skriver Natascha Linea, at hun lige har haft Lia på vinterferie, og ellers er samværet fastsat efter Lias ønske, så det nogle gange er tre weekender på en måned og andre gange en weekend på en måned.

Bliver ikke skilt for pengenes skyld

Da Natascha Linea annoncerede sin skilsmisse, begyndte der straks et rygte om, at det muligvis var af økonomiske årsager, så den unge mor til snart fem ville få mere støtte fra det offentlige. Det er dog ikke tilfældet, slår Natascha Linea fast i sin spørgerunde.

SE VIDEOEN: Kom med Fie Laursen på arbejde

- Det er aldrig en økonomisk løsning at gå hver for sig, og jeg ville da ønske, vi stadig var sammen og kunne leve som en kernefamilie, som alle jo ønsker, skriver Natascha Linea i sin story.

Hun fortæller, at det er planen, at Mathias får sit eget sted at bo på Mors i nærheden af hende og børnene, så han kan være en del af deres liv, og så skal de have gang i en deleordning omkring børnene.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Ninos og kæresten deler hjerteskærende nyhed

I januar sygemeldte Natascha Linea sig fra sin uddannelse som social- og sundhedshjælper, fordi hun har bækkenløsning. Men det er planen, at hun skal starte op på uddannelsen igen efter sin barsel.