Mascha Vang indrømmer: Jeg var Københavns største tease

Mascha Vang har altid været svær at score, og det er der en god grund til.

I Mascha Vangs nye bog ‘MASCHA’, som udkom 1. november, kommer man helt tæt på kvinden med de mange kasketter og det alenlange CV, når det kommer til tv-programmer. Hun fortæller både om sin vej til at være den succesfulde forretningskvinde og influencer, hun er i dag, men det hele startede med en drøm om at komme på forsiden af et mandeblad.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang taler ud om abort

Den drøm opnåede hun efter at have deltaget i 'Paradise Hotel, og herefter fulgte et glamourøst liv som glamour-model, der bragte hende hele vejen til Playboy Mansion.

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Mascha fortæller om den migræne, der nær havde kostet hende 'Vild med dans'-deltagelsen.

- Mange tror, at en glamour-model er en kvinde, der er lidt smådum og måske også løs på tråden. Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg er blevet kaldt for "den barmfagre blondine" i en overskrift på en artikel, og det har jeg heller intet imod. For som jeg ser det, er det ikke os, barmfagre blondiner, der er dumme: Mens alle andre kigger på kavalergangen, har jeg mit blik stift rettet mod banken, skriver Mascha Vang.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang indrømmer: Jeg hadede Hollies far

Hun beskriver Marilyn Monroe som det ultimative pinup-ikon, fordi hun har krammet på de magtfulde mænd, der er omkring hende. Den del fascinerede Mascha, ligesom Paris Hilton også er en rollemodel for hende. Mange regnede nemlig ikke Paris Hilton for noget, men Mascha kiggede på hende og tænkte, at hun var ekstremt bevidst om, hvad hun ville, og hvordan hun skulle opnå det.

LÆS OGSÅ: WTF: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne efterlyst

- Der er sikkert mange, der mener, at det er dybt manipulerende at spille på sin seksualitet for at opnå det, man vil, men jeg har med garanti brugt alle tricks i bogen. Samtidig har jeg været Københavns største tease. Der var ikke den magtfulde, berømte, smarte, rige mand i København, der ikke gerne ville i seng med mig dengang. For mig var der en større sejr i at sige nej end ja, forklarer Mascha.

Hun indrømmer, at hun elskede at have magten over, om der kom til at ske noget, og imod folks forventning, så var hun ikke sammen med en del - tværtimod så var det et mål for hende at være hende, der var svær at score. Mascha var ikke nem at få med i seng, og hun har altid stået fast på sine principper. På samme måde har hun heller aldrig smidt alt tøjet, når hun lavede billeder.

- Min strategi har altid været, at der skulle være mere at komme efter. Hvis jeg gik hele vejen både med mændene i byen, og når jeg blev fotograferet, ville jeg ikke længere være så interessant. Det man kan få, er sjældent interessannt særligt længe, slutter hun kapitlet.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-par afslører stor udfordring for produktionen