'Kærlighed hvor kragerne vender'-stjerne afslører vildt vægttab

Der er røget en del kilo siden optagelserne af TV 2-programmet ‘Kærlighed hvor kragerne vender’.

Det er et halvt år siden at sæson tre af ‘kærlighed hvor kragerne vender’ løb over skærmen på TV 2 , og på det halve år er der sket meget.

Specielt for Cille G. Birk Sauer som i programmet datede og forelskede sig i hovedpersonen Kasper Krogh Bendixen.

LÆS OGSÅ: Fejlklipning i 'Nybyggerne': Her er den sande historie

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Trine og Mikkel fra ‘Nybyggerne’ fortæller om sterilisation og fertilitetsbehandling..

Efter programmet blev den nordjyske kvinde kærester med en gammel bekendt, så blev hun single igen, og derudover har hun tabt sig en hel del.

- Jeg er ikke fan af vægten, men hvis jeg overtaler mig selv og træder op på den, så har jeg tabt 10kg siden sidste sommer, fortæller Cille, som hverken startede på kur eller fik en personlig træner for at tabe sig.

- Jeg har egentligt bare gået lange ture med hundene i skoven, og på mit arbejde bevæger jeg mig mere, end jeg gjorde før. Derudover tænker jeg over, hvad jeg putter i munden. Jeg spiser meget sjældent søde sager, og jeg er ikke fan af fastfood mad. Jeg har ikke bevidst været på slankekur, det er bare sket, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Derfor kunne Trine og Mikkel ikke få børn

Det store vægttab og Cilles nye spejlbillede har kun givet hende blod på tanden til at fortsætte.

- Jeg har planer om at der skal forsvinde noget mere gerne 5-10 kg, og har et lille mål om at det gerne skulle ske inden sommer næste år. Vil gerne strammes op

LÆS OGSÅ: Elvira forklarer: Derfor skjuler jeg min kæreste i offentligheden

Se før og efterbillede af Cille herunder.