Julen uden børn: Man vænner sig aldrig til det

Ditte Julie vænner sig aldrig til at holde juleaften uden sine to børn.

Ditte Julie Jensen er skilt fra sin eksmand, som hun har børnene Karla og Albert med, og hvert andet år er hun derfor uden sine børn juleaften, og den jul er i år.

- Mine børn skal være hos deres far til jul, så jeg skal holde lillejuleaften med mine børn og nytår med mine børn. Man vænner sig aldrig nogensinde til ikke at skulle have sine børn juleaften, fortæller Ditte Julie til Realityportalen.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Ditte Julie fortæller om sin juleaften uden børn. 

LÆS OGSÅ: Ditte Julie med opråb: For få kvinder tillader deres sexlyst 

Ditte Julie prøver ikke på at skabe to juleaftener for sine børn ved at holde noget lillejuleaften.

- Der findes kun én jul, og det er okay, det er sådan. Men den kommer til at minde om det, da de får gaver, men det er mere hyggen omkring det at være sammen. Vi skal ikke danse om juletræ, der skal ikke være alle de der ting. Det skal bare være julehygge med lidt atypisk julemad, forklarer Ditte Julie.

LÆS OGSÅ: Fortryder alt: Sille og David deler de 500.000

Ditte Julie har i år glædet sig ekstra meget til december, selvom det er ærgerligt, hun ikke har børnene den 24.

- Min jul i år skal være en ægte jul. Sidste år sejlede jeg 'Over Atlanten', så jeg forstod slet ikke julen sidste år, så i år bliver det med klassisk december-hygge med min familie, fortæller Ditte Julie og uddyber julehyggen med familien.

- Vi skal holde fast i de gode traditioner, så den ene weekend skal vi til gløgg og æbleskiver hos min far, og vi er hos min mor en anden weekend, hvor vi bager. Der skal være en genkendelighed år efter år, fortæller Ditte Julie om december.

LÆS OGSÅ: CHOK: Hun stopper i 'Forsidefruer'