Jackie Navarro afslører nye sider af Rasmus

I den nye sæson har Rasmus Møller en større rolle, end han plejer at have. Men han er stadig ikke vant til at se sig selv på skærmen i 'Forsidefruer' eller at være foran et kamera.

Det er ikke så ofte, man som seer af 'Forsidefruer' får fornøjelsen af Jackie Navarros kæreste, Rasmus Møller. Han har flere gange sagt nej til at medvirke i noget, der indebærer et tv-hold eller kontakt med nogle medier.

Men i den nye sæson af realityserien har Rasmus Møller en lidt større rolle end tidligere.

LÆS OGSÅ: Håndboldstjernernes private lykke: Flotte scoringer

- Han vil nogle gange bare gerne passe sig selv, men det er lidt svært at være anonym, når man finder sammen med sådan én, der laver noget, som jeg gør, siger Jackie til Realityportalen.

Hun har dog ikke overtalt sin kæreste til at være med, så måske er det mere Karsten Rees hemmelige bilkælder, der har lokket.

Nu hvor afsnittene bliver vist på TV 3, har Rasmus det ifølge Jackie heller ikke helt afslappet med at se sig selv på skærmen.

- Det er altid svært at se sig selv. Jeg er først nu ved at vænne mig til at kigge på mig selv og blive tilpas med det. Men for folk, som ikke er vant til at se sig selv i fjernsynet, er det jo anderledes. Man oplever sig selv på en anden måde, end hvordan man i virkeligheden er og lyder, når man taler, siger hun.

LÆS OGSÅ: Jackie Navarro afslører alt: Det gør bare virkelig, virkelig ondt

Rasmus og Jackies datter Chloé Valentina blev døbt i Rungsted Kirke den 7. marts 2020. (Foto: Janus Nielsen)
Rasmus og Jackies datter Chloé Valentina blev døbt i Rungsted Kirke den 7. marts 2020. (Foto: Janus Nielsen)

Rasmus' skjulte side

Jackie og Rasmus blev kærester i begyndelsen af 2018 til en fest, hvor det var kærlighed ved første blik. I september 2019 blev de forældre til Chloé.

Fordi Jackie kender ham så godt, så kan hun også se, at det er en lidt mere hæmmet Rasmus, der er på skærmen, end ham hun kender.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy lider af angst: Sådan begyndte det

- Han er meget mere sjov og fyldt med ballade, end hvad man ser i programmet. Men jeg tror, vi åbner mere op i det afsnit, der bliver vist næste gang. Rasmus er i virkeligheden fyldt med sjov og har så mange jokes - han er lidt en komiker. Men han holder sig tilbage i programmet, fordi han gerne vil være lidt forsigtig, siger baben.

Hun har nydt, at hun denne gang har delt oplevelsen med at optage 'Forsidefruer' med Rasmus.

- Det har været dejligt, for han er jo en del af mit liv. Det er rart, at man ikke skal holde noget hemmeligt, men at man er fælles om tingene. Rasmus er jo ved min side hele tiden.

LÆS OGSÅ: Mads i svært dilemma: Passer på familien