Jackie åbner op om udfordringer i parforholdet

Jackie Navarro indrømmer gerne, at det med fire børn er svært at finde tid til at være kærester, og det kan mærkes.

Jackie Navarro har tidligere åbnet op om, hvordan det nærmest var kærlighed ved første blik, da hun første gang mødte sin kæreste, Rasmus Møller. Der var med det samme en gnist, og i 2018 stod de to for første gang frem i offentligheden som et par.

Herfra gik det hurtigt, og i efteråret 2019 blev parret forældre sammen for første gang, da Chloé Valentina kom til verden.

LÆS OGSÅ: Casper Berthelsen er tilbage på tv som 'Bachelor'

Med Jackies børn fra et tidligere forhold, Theodor, Cherie og Victor, som hun har med eksmanden, Niels Borger Rasmussen, er der altså ofte fuldt hus hos familien. Derfor er der mindre tid til at pleje kærligheden, fortæller Jackie, da Realityportalen møder hende under pressemødet for den nye sæson 'Forsidefruer'.

- Selvfølgelig er det hårdt at holde liv i kærligheden, når man også har fire børn. Det er jo virkelig meget. Man glemmer jo hinanden. Og det er jo svært nogle gange, hvordan man skal håndtere det, for der er jo også mange uenigheder i forhold til opdragelse og diskussioner.

- Men jeg er ikke den eneste, sådan har alle det jo, tilføjer hun.

LÆS OGSÅ: Kollegaer klager over Simi Jan: I terapi

Derfor er Rasmus ikke med i den nye sæson

Selvom meget går op i praktik, er Jackie og Rasmus stadig forelskede, og det skyldes blandt andet, at de er gode til at få nogle store oplevelser sammen.

- Det går fint med kærligheden. Det går, som det altid gør. Vi har altid mange ting at se til hele tiden. Vi er jo meget sammen, men man har også mange praktiske ting, når man er så mange mennesker. Men vi rejser meget sammen. Det, synes jeg, giver en masse glæde og kærlighed, siger Jackie, der håber på en tur til Spanien i foråret.

LÆS OGSÅ: Line Maria i tårer: Må sige farvel til Nicklaes

Når den nye sæson 'Forsidefruer' får premiere den 27. januar, bliver det denne gang med en Jackie, der ikke har Rasmus ved sin side

- Rasmus vil jo faktisk helst være lidt privat, selvom han er super god foran et kamera. I starten var han ikke så god, men nu er han blevet bedre til det. Det er jo også svært, når man ikke laver tv, siger hun.

LÆS OGSÅ: Amalie og døtrene har fået corona: Så hårdt ramt er hun