'Forsidefruer'-stjerne afslører nyt job i udlandet

Stjernen fra 'Forsidefruer' vil gerne tilbage til det arbejde, hun tidligere beskæftigede sig med. Nu er børnene nemlig blevet så store, at der begynder at være overskud til det.

Med sæson nummer 11 er endnu en omgang 'Forsidefruer' færdigoptaget, og der går nu noget tid, hvor Jackie Navarro, Tina Lund, Gunnvør Dalsgaard, Amalie Szigethy og Janni Ree kan bruge mere energi på andre projekter i livet.

LÆS OGSÅ: Amalie og døtrene har fået corona: Så hårdt ramt er hun

Det er vist ikke nogen hemmelighed, at en stor del af tiden for alle fem kvinder går med at være influencer, og det gælder også Jackie.

Dog har den 36-årige babe fra 'Forsidefruer' også gang i andre projekter og drømme, som hun endnu ikke kan fortælle helt konkret, hvad går ud på. Men lidt af sløret vil hun gerne løfte.

- Jeg kan jo godt lide at rejse og er ved at lave noget opstart af nogle ejendomme i Spanien, men jeg kan ikke nævne helt præcist, hvad det er, for det vil jeg ikke afsløre, før jeg selv har afsløret det, griner Jackie, der desuden også kan skrive en modelkarriere på CV'et.

LÆS OGSÅ: Ung mor afslører: Så voldsom var min far overfor mine børn

Hun har foruden sine boligprojekter nok at se til med at være mor til hendes fire børn: Theodor, Cherie, Victor og Chloé Valentina, der kom til verden i september 2019.

- Jeg kunne godt tænke mig at producere og være mere iværksætter, som jeg på et tidspunkt var. Det kunne jeg godt tænke mig at komme tilbage til, men det er også, fordi Chloé er blevet så stor nu, at der måske er mere tid, lyder det.

'Forsidefruer' sæson 11 kan følges fra 27. januar på TV3 og på Viaplay. 

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Kæresten hjalp Sofie inden sing-off