Fies første tid som mor: Føler mig totalt uduelig

I sidste uge fødte Fie Laursen  sit første barn, Mateo. Og selvom man siger, at al begyndelse er svær, så har Fie nu oplevet den første udfordring som nybagt mor. Det fortæller hun om i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Nye paradisoer er blevet kærester

- En sygeplejeske fik mig til at føle mig totalt uduelig, da hun talte ned til mig om min evne til at amme og stak flasker i hånden på mig og sukkede. Jeg græd en hel aften og følte, jeg ikke engang kunne dét, “en rigtig mor skal kunne”, men jeg måtte erkende, at Mateo ikke kunne få nok mælk ud, forklarer hun.

I 2018 valgte Fie at indvige seerne i hendes brystoperation, som blev til programmet 'Fies bryster'. Og det er faktisk selv samme operation, som ifølge lægerne nu er skyld i, at Fie kæmper med amningen.

LÆS OGSÅl: Tidligere 'Paradise'-deltager: Endte i trafikuheld

- Nu er jeg begyndt at pumpe mælk ud i flasker, og der kommer masser af mælk ud, han kan drikke der, men hvor ville jeg ønske, han selv kunne, og at det fungerede med os, men jeg stopper ikke og håber, at det bliver en mulighed, skriver den nybagte mor.

Den svære amme-kamp er noget, der allerede har sat sit i Fie. Hun føler, at det er skamfuldt ikke at kunne amme sit barn, og hun derfor også føler sig som en mindre god mor. Det forklarer Fie, der også kalder ammeproblemerne for et nederlag.

LÆS OGSÅ: Sofie-Mai om Jeppe: Han skaber drama på andres bekostning

- Alle skriver, hvordan det går med amningen, og måske er det derfor, jeg har brug for bare at hive plasteret af såret, og italesætte, at man ikke kan planlægge, og bestemme alt, og det er også ok. Jeg er nødt til at fortælle mig selv, jeg er en ligeså god mor som alle andre. Og ligeså meget kvinde, konkluderer hun.

Sønnen Mateo blev født den 9. juni 2022 og har sågar fået sit egen Instagram-profil med 69.400 følgere.

LÆS OGSÅ: WOW: Se 'Paradise'-stjernernes vilde forvandling

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af FIE LAURSEN (@fiececilias)