Fie Laursen jubler: Det lykkedes

Den nybagte mor kan efter en uges kamp ånde lettet op.

Det er en uge siden, Fie Laursen blev mor for første gang, da sønnen Mateo kom til verden ved det, Fie beskrev som en lynfødsel. Kort efter fødslen talte den nybagte mor ud om, hvordan hun følte sig som en fiasko, fordi hun ikke kunne få amningen op at køre.

LÆS OGSÅ: Fie afslører: Sådan er min aftale med faren

– En sygeplejeske fik mig til at føle mig totalt uduelig, da hun talte ned til mig om min evne til at amme og stak flasker i hånden på mig og sukkede. Jeg græd en hel aften og følte, jeg ikke engang kunne dét, “en rigtig mor skal kunne”, men jeg måtte erkende, at Mateo ikke kunne få nok mælk ud, forklarede hun i et opslag på Isntagram.

LÆS OGSÅ: Paradisoer afslører: Sådan har man sex på ‘Paradise’

Fie gav dog ikke op, og hun pumpede på livet løs, så sønnen kunne få de næringsgivende dråber fra sin mor. Flere af følgerne kommenterede på Fies Instagram, at hun skulle fortsætte med at lægge sønnen til for at stimulere mælkeproduktionen og måske få amningen op at køre senere hen.

Nu er Fies drøm blevet til virkelighed, det afslører hun i en story på Instagram, hvor hun først deler opslaget omkring den mislykkede amning med ordene "Hvis du har læst dette opslag", og dernæst har hun lavet en story med et ammebillede, hvor hun skriver "Det lykkedes".

LÆS OGSÅ: Måtte hentes af politiet: Derfor gik Bro konkurs

Dermed har Fie altså efter en uge som mor fået sin søn til at tage brystet, hvilket var en stor drøm for hende, da amning var noget af det, hun havde glædet sig til som mor.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by FIE LAURSEN (@fiececilias)