Fie Laursen efter sygdom: Dét fortryder hun

Det er ikke kun selve den brystforstørrende operation, som Fie Laursen fortryder.

Fie Laursen har tidligere gladeligt åbnet op om sin egen rejse med at få foretaget sin brystforstørrende operation og 'brazilian butt lift', som hun delte med sine mange følgere på sociale medier. Hun fik endda sin brystoperation livestreamet på nettet.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-stjerne scorer prestigefyldt job

Fie Laursen deler dog ikke længere samme glæde ved sin brystforstørrende operation. Det skyldes ifølge hende selv, at hun lider af såkaldt 'breast implant illness', der blandt andet giver symptomer som muskel- og ledsmerter.

Men det er ikke kun selve operationen, som Fie Laursen giver udtryk for, at hun fortryder. Hun fortryder også, at hun har promoveret brystforstørrende operationer.

LÆS OGSÅ: Pitzners store dilemma: Forelsket i sin kunde

- Jeg er i chok over at læse, hvor mange af jer der kæmper med 'breast implant illness'. Jeg ville ønske, at jeg personligt aldrig havde promoveret at få lavet bryster på grund af det her. Jeg tror, jeg snakker om det, fordi jeg har kæmpet med det i så mange år uden at vide det, fortæller Fie på sin story på Instagram.

Advarer andre

Fie Laursen har et vigtig budskab til alle sine følgere, der drømmer om at få foretaget en brystforstørrende operation.

LÆS OGSÅ: Julia Sofia og Mark afslører: Flytter sammen

- Jeg tænker på alle de kvinder derude, der godt kunne tænke sig at få lavet bryster, der tænker "damn". I har det nok, ligesom jeg havde, inden jeg kendte til det her. Mit vigtigste budskab er, at I skal tænke jer om, inden I får lavet implantater. Det sker selvfølgelig ikke for alle, men det sker for rigtig mange, og jeg er en af dem. Jeg ville ønske, at jeg aldrig havde fået lavet implantater, og jeg kan slet ikke vente med at få dem ud, afslutter hun.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang betaler datteren løn