Foto: Janus Nielsen
Foto: Janus Nielsen

Fie Laursen blev hentet af ambulance: Nu taler hun ud

En ærlig Fie fortæller om den svære tid, hun i øjeblikket går igennem.

Natten til søndag blev Fie Laursen hentet af en ambulance til Guldtuben-efterfesten og kørt på hospitalet.

Rygterne var mange om, hvad der var sket, men søndag aften kunne Fies manager bekræfte, at Fie havde været på hospitalet, men var blevet udskrevet igen efter nogle timer. Manageren ville ikke komme ind på, hvad der præcis var sket, men hun kunne fortælle, at Fie havde det godt efter omstændighederne.

LÆS OGSÅ: Er ‘Ex on the Beach’-parrene blevet kærester?

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefrue’ og mor til tre: Jeg kan blive gravid når som helst

Nu tager Fie selv bladet fra munden i et blogindlæg og fortæller om sin situation:

- Jeg har brugt dage på at finde ord og kan stadig ikke finde de rette for at beskrive det, jeg vil sige. Jeg går gennem en tid, hvor jeg har indset, at det er ok at bede om hjælp, det er ok at skrige og græde – og det er ok at erkende, at jeg har et problem. Jeg har levet et liv, der har slidt min sjæl og tanker ned. Det, jeg har brug for i mit liv, er mine nærmeste, en psykolog, naturen og hjælp fra en coach, der har forstand på det, jeg går igennem. Jeg er kommet i hjælp – og jeg ved, at jeg kommer endnu stærkere ud på den anden side, forklarer hun og fortsætter:

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Nu er sagen mellem Mai Manniche og Cengiz afsluttet

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Ronnie: Cecilie havde for høje forventninger

- Jeg har lært, at mine penge ikke skal bruges på dyre tasker lige nu, men på at få professionelle rundt om mig og til at finde den ægte livsglæde frem. Jeg er ikke den perfekte rollemodel, men jeg skal nok vise jer, at man kan overleve alt. Der er et hav af rygter om, hvad der skete til efterfesten, og alt, jeg føler mit hjerte kan bære at sige, er, at jeg har lært, hvor kort livet er. Jeg har lært, at jeg skal kæmpe for mit eget liv, hvis ikke det skal tages fra mig.

LÆS OGSÅ: Princess Natascha: Man kan blive afhængig af at være gravid

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Dennis Knudsen fortælle om, at angst gjorde ham sindssyg:

LÆS OGSÅ: Amalie: Derfor er jeg blevet gravid

"Mine forældre skal ikke miste deres datter"

Fie takker sine fans for den kærlighed og støtte, hun de seneste dage har modtaget, og hun lover dem, at selvom hun tager en pause fra de sociale medier, betyder det ikke, at det er helt slut med blogindlæg den næste tid.

- Jeg kan glæde mine fans med, at der er gamle videoer, som jeg har optaget, men ikke uploadet, som I får at se – og det samme gælder blogindlæg om tøj. Selvom jeg tager denne pause, er jeg her, og jeg kommer endnu stærkere tilbage, Men nu er det gammelt indhold, jeg ikke har postet, I må se den næste tid, forklarer hun på bloggen og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Anne Gadegaard afslører kønnet: Vi venter os en ..

LÆS OGSÅ: Sarah Louise: Jeg fik skrevet Janni ud af min kontrakt

- Jeg holder mig netop fra internettet lige nu for at finde fokus på bedring og for at komme væk fra at læse kommentarer, der gør grin med mit liv. Jeg tager ansvar, så mine forældre ikke skal miste deres datter som 22 årig. Jeg tager ansvar for, at næste gang I ser mig optage nyt indhold, så er jeg en god rollemodel, som har budskaber med sig og kan tage sig af sine fans. Men før jeg kan det, skal jeg tage mig af mig selv.

Det bliver Fies nærmeste, der den næste tid vil lægge hendes blogindlæg og YouTube-videoer ud, så hun selv kan holde helt afstand fra sociale medier.

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

LÆS OGSÅ: Dansk realitypar er gået fra hinanden: Vi taler ikke længere sammen