Fie afslører: Sådan er min aftale med faren

Nu fortæller Fie om fordelingen af Mateo med hans far.

Man skal passe på, hvad man gør og siger på de sociale medier, når man er nybagt mor og influencer, det måtte Fie Laursen sande, da hun i sin story viste en video af sønnen Mateo, der lå i håndvasken, mens hun selv var på toilettet.

LÆS OGSÅ: Fies første tid som mor: Føler mig totalt uduelig

Der gik ikke mange minutter før den første besked tikkede ind i indbakken med ordene: Du er ikke egnet som mor. Det fik Fie Laursen til at tage kampen op i sin story, hvor hun bad folk om at slappe af og forklarede, at hun er nødt til at tænke kreativt, fordi hun er enlig mor. Hermed åbnede hun op for sin og farens fordeling af ansvaret omkring sønnen.

- Jeg bor alene, jeg er alene med Matheo 99 procent af tiden. Hans far er i billedet, men hans far besøger os. Det er mig, der ligesom er hans caretaker og passer på ham, og det er bare en aftale, vi har lavet, for sådan har han det bedst, sådan har jeg det bedst. Så ja, jeg finder mine løsninger, som - ja, jeg ved ikke engang, om man kan kalde det alene mor, lyder det fra Fie, som fortsætter:

LÆS OGSÅ: Paradisoer afslører: Sådan har man sex på ‘Paradise’

- Jeg ved ikke engang om man kan kalde det alenemor, for vi er jo to forældre, vi er sammen om det her. Men det er altså mig, der har ham 24/7, det er mig, der passer på ham, og hvis jeg vil lægge ham i en vask, så jeg kan skide, så luk røven!

Herefter hylder Fie alle de enlige mødre, der skriver til hende, at de godt kan nikke genkendende til, at man må tænke kreativt som enlig mor.

LÆS OGSÅ: Måtte hentes af politiet: Derfor gik Bro konkurs

- Det er min første uge som nogens mor, og man lærer stadig, lige nu var det bare løsningen. Der skal nok komme en anden løsning, måske ikke - måske vi bare bliver glade for vasken, og måske skulle folk bare ikke lige blive så sure over noget, der bare ikke er så slemt.

LÆS OGSÅ: Stor ændring i ‘X Factor’ 2022