Ditte Julie med nye tv-projekter: Starter optagelse i dag

Ditte Julie afslører to nye tv-projekter.

Bage-dronningen Ditte Julie Jensen sidder ikke stille for længe af gangen. Foruden sit eget firma med kagebøger, bageudstyr og kagekurser, så har hun også gang i flere tv-projekter, det fortalte hun onsdag til forpremiere på den nye James Bond film 'No time to die', hvor hun fulgtes med PR-agent og kendiscaster Elisa Lykke.

- Jeg starter optagelser i morgen på noget nyt tv, og jeg har i dag haft møde om noget andet tv, der går i gang i uge 41, så jeg har to nye tv-projekter i gang, så det bliver rigtig spændende, fortæller Ditte Julie til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Karsten mærker kroppen degenerere: Jeg er ved at dø

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Ditte Julie fortæller om sine nye tv-projekter. 

LÆS OGSÅ: Ditte Julie om konflikt med Lars Løkke: Derfor reagerede jeg

De nye tv-projekter skydes allerede i dag.

- Vi skyder en dummy og prøveskud til starten af det hele, og det bliver mega spændende, fortæller Ditte Julie til premieren i går og afslører, at det første tv-projekt er i livsstilsgenren.

- Det er en kendt genre, men det er alligevel nyt for mig, siger Ditte Julie.

LÆS OGSÅ: Christiane afslører: Var til casting som Bond-babe

Foruden tid med egen forretning og tv, så har Ditte Julie også haft travlt med at flytte sin forretning fra ét lokale til et andet på Amager, men det er nu ved at være på plads. Derudover går en masse tanker på et større renoveringsprojekt af hus, hvor alt ifølge Ditte Julie skal laves.

- Jeg river alt ned og udvider det, så alt skal laves. Jeg flytter ind til februar, men jeg tror ikke, jeg har et hus før om et år fra nu. Det bliver et stort projekt, fortæller Ditte Julie, inden hun gik ind til premieren i Imperial i København.

LÆS OGSÅ: Landmand Emil ærgerlig over kys