‘Diamantfamilien’ er tilbage: Se traileren her

'Diamantfamilien' har kørt på TV 2 siden 2018, og snart er sæson seks klar til at underholde danskerne.

- Den får som sædvanlig bestemt ikke for lidt. Familiekærlighed på højeste niveau, ligesom I kender den, skriver Thalia om den nye sæson, som du kan se traileren til øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Pitzner chokerer: Går ind i politik

Ifølge Elvira byder sæsonen på lidt af hvert.

- Det bliver en sindssyg fed sæson. Der kommer en masse drama, bølgerne går højt, men der er samtidig en masse kærlighed. Vi har et enormt tæt forhold, når alt kommer til alt, fortæller Elvira om den nye sæson, da HER&NU møder hende til 'Vild med dans', hvor hun og søstrene Ophelia og Thalia fredag efter fredag har heppet på deres mor Katerina Pitzner, inden hun sidste uge blev stemt ud af programmet.

LÆS OGSÅ: Line Hoffmeyer deler trist besked: Flere hjerteundersøgelser

Der sker mange nye ting for familien i de første to programmer. Katerina har et større personligt opgør med sig selv i forhold til sin rolle som mor og særligt sin relation til Elvira. Det er slut med at redde Elvira, når hun får bevæget sig ud på tynd is – nu ønsker hun, at hendes døtre skal kunne klare sig selv.

Thalia er i fuld sving med istandsættelsen af en hel lejlighed. Og så bliver det officielt, at familien ikke bryder sig om Elvira kæreste

LÆS OGSÅ: Efter drama mellem Christel og Line Maria: Vennerne taler ud

Den nye sæson af 'Diamantfamilien' kan ses på TV 2 PLAY fra i dag mandag den 17. oktober.

Se det første klip fra den nye sæson herunder:

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af THALIA PITZNER 🇩🇰 (@pitzner)