Chokeret Cengiz: Jeg er rystet!

Han skulle bare op og træne, men fik sig lidt af en overraskelse.

Det var en chokeret 'Familien fra Bryggen'-Cengiz der i aftes kunne fortælle om en rystende oplevelse på Lolland-Falster, hvor han og familien ferierer i øjeblikket.

- Venner, jeg bliver nødt til lige at dele det her med jer, indleder Cengiz en story på Instagram og fortsætter febrilsk:

- Jeg holder foran Fitness World, fordi jeg skal træne. Men for at kunne træne skal jeg testes først, så det går jeg lige over og bliver.

LÆS OGSÅ: Bendtner: Derfor tog vi til Dubai under lockdown

15 gange med testpinden

Som for de fleste andre, er det ikke nogen ny oplevelse for Cengiz at blive testet. Det har han prøvet masser af gange før, fortæller han poderen, da han bliver spurgt om netop dette.

Men han havde ikke forventet, hvordan det ville tage sig ud denne gang.

- Poderen stikker vatpinden op, og den kommer langt op, fortæller Cengiz, der tydeligvis ikke er vild med at blive testet i næsen.

- Han kører pinden rundt flere gange, så jeg trækker mit hoved væk og spørger, hvad der sker, fordi det var så meget. Så siger poderen, at han skal ind i det første næsebor igen, fordi her på Falster kører de pinden femten gange.

LÆS OGSÅ: KÆMPE DRAMA: 'Paradise'-par svines til af kendt youtuber

Det er ikke sikkert, Cengiz havde prioriteret træningen, hvis han havde vidst, hvad det krævede for at komme ind i Fitness World.

- I København kører de med pinden fire gange. Femten gange?! Det er jo helt sygt. Folk der bor her, kan jo ikke have noget næseben. Jeg er helt flækket, afslutter en lettere chokeret Cengiz.

Det er måske meget godt, at familien kun opholder sig midlertidigt på Falster.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz uenige om flere børn

LÆS OGSÅ: CHOK: 'Familien fra Bryggen'-stjerne i slem ulykke