CHOK: Sonny springer ud som pilot

Hvis coronaen bragte noget positivt med sig, var det tid til selvrealisering og nye hobbyer. Det kan Sonny Fredie Pedersen, som i øjeblikket er tilbage i Danmark for at lave 'Vild med dans', skrive under på.

LÆS OGSÅ: WHAT! Forsidefrue er ikke til at genkende

Allerede i 1998 blev Sonny kendt, da han medvirkede i programmet 'Ingen slinger i valsen'. Siden dengang har han fokuseret på dansen og ikke haft tid til meget andet. Det lavede Corona dog om på. Pludselig fik den 36-årige danser og koreograf tid til at udleve en ældgammel drengedrøm.

- Jeg har altid drømt om at blive pilot, og under lockdown besluttede jeg mig for at springe ud i det, forklarer Sonny, da Realityportalen møder ham til 'Vild med dans' i fredags.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Det laver Teresa, mens Teitur er i retten

På 10 måneder tog Sonny et pilotcertifikat i Los Angeles, hvor han har boet siden 2009 med sin kæreste.

- Jeg er stadig ret ny, men ja, jeg kan flyve. Det er ret crazy, lyder det.

LÆS OGSÅ: Forelskede i 'Sygeplejeskolen': Sådan er forholdet i virkeligheden

Den nye 'Vild med dans'-dommer har ikke selv et fly endnu. Han lejer et, når han en gang imellem tager familien, venner eller kæresten med på tur.

- Jeg flyver for det meste rundt over Los Angeles, ture ud over Malibu og stillehavet er fantastisk. Lidt længere nordpå ligger den "danske" by Solvang. Der flyver jeg op også, fortæller han.

Se opslaget herunder, hvor Sonny får sit pilotcertifikat. 

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af SONNY Fredie Pedersen (@sonnyfp)