CHOK! Linses drastiske beslutning: Familien kommer først

'Bryggen'-stjernen har ikke lyst til at arbejde sig ihjel og glemme den værdifulde tid med familien.

I slutningen af maj løftede Linse Kessler sløret for sit nyeste projekt ud af mange. På webshoppen 'Cheapshit.dk' sælges forskellige varer til en pris, hvor alle pengepunge kan være med, og det har vist sig at være en stor succes.

Faktisk har webshoppen vist sig at være så stor en succes, at realitystjernen har besluttet sig for at træde et skridt væk fra det tidskrævende arbejde for at tilbringe tid med familien.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-hunk indrømmer: Jeg har udnyttet min fame til at score

- Min dejlige, nye webshop 'Cheap shit.dk' er en kæmpe succes. Jeg er mega glad for den, og med nillers hjælp og vores pakkeres hjælp er det jo bare blevet en succes, og jeg elsker den butik. Jeg elsker også 'All dogs are angles'-butikken, og jeg elsker også 'Lenina Coleman', og jeg elsker at lave fjernsyn, og jeg elsker rigtig mange ting, men man kan bare ikke det hele på én gang, fortæller hun i en video på Instagram og uddyber:

- 'Cheapshit' er nok den butik, der kræver allermest af mig, så jeg er nødt til at holde en ferielukning på to måneder, og nu skal i høre hvorfor. Det er simpelthen fordi, at jeg skal til at være mormor. Man kan arbejde sig ihjel, og lige pludselig så glemte man al tiden med familien, så jeg har simpelthen taget en beslutning. Familie kommer først ligegyldigt hvad, slår Linse fast.

Webshoppen lukker i onsdag ved midnat og åbner op igen 1. oktober.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne trækker stikket: Ville ønske, ingen kendte mig

Se videoen herunder, hvor Linse uddyber beslutningen

LÆS OGSÅ: Simone og Philip er uenige: Hvad skal baby hedde?