Lea har flere gange medvirket i 'Familien fra Bryggen' sammen med veninden Geggo. (Foto: Uffe Kongsted)
Lea har flere gange medvirket i 'Familien fra Bryggen' sammen med veninden Geggo. (Foto: Uffe Kongsted)

'Bryggen'-stjerne single: Derfor gik det ikke

Efter to års forhold er parret gået hver til sit.

I 'Familien fra Bryggen' har man lært 25-årige Lea Engelhardt Jakobsen at kende som Geggos bedste veninde Burger, og der er næsten garanti for et godt grin, når de to veninder kaster sig ud i mere eller mindre skøre eventyr.

Burger er efterhånden blevet et kendt ansigt, og hun har da også 82.300 følgere på Instagram, som følger med i hendes gøren og laden. Men de mange følgere har bidt mærke i, at hun den seneste tid har været stille omkring sit kærlighedsliv.

I to år har hun dannet par med kæresten Daniel, som hun allerede flyttede sammen med efter få måneders kæresterier, men i den seneste tid har man ikke hørt om eller set noget til Daniel på hendes sociale medier, og det har fået flere fans til at undre sig. Så nu giver Burger svar på de mange spørgsmål.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-vært afslører massivt utroskab

- Normalt synes jeg egentlig, det hører privatlivets fred til. Det var egentlig ikke noget, jeg havde tænkt mig at kommentere på eller dele. Og det er helt rigtigt observeret, at Daniel og mig ikke længere er kærester, det har vi ikke været i et par måneder efterhånden, så jeg har ligesom slugt den og bearbejdet det, der skulle bearbejdes, fortæller Burger i en story på sin Instagramprofil og fortsætter:

LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-par sønderknust: 1-årig datter død i tragisk ulykke

- Daniel bor her stadig. Vi kan tale sammen fuldstændig som før, der er ingen dårlige vibes, ingen har gjort noget, vi er egentlig bare to voksne mennesker, der har taget en fælles beslutning, så det er egentlig det korte af det lange, og jeg vil godt frabede mig at modtage beskeder på det. Nu har jeg sagt det højt, og jeg er ikke verdens mest åbne menneske omkring, hvad jeg føler, og hvad jeg tænker, og hvad jeg mener, så jeg kommer ikke til at svare på det, og det ville egentlig bare irritere mig lidt for at være ærlig.

Den smukke 'Familien fra Bryggen'-stjerne, som også har jagtet kærligheden i 'Dagens Mand', har ikke slettet billederne af ekskæresten Daniel fra sin Instagram-profil, som man ellers tit ser folk gøre efter et brud, selvom bruddet altså ikke er nyt.

LÆS OGSÅ: Ikke vist på tv: Panik i ‘Løvens Hule’