‘Bachelor’-Eva: Har fået nok

Selv den mest sociale kan få nok.

Eva Lund vandt alle 'Bachelor'-kvindernes hjerte i TV 2-programmet, da hun i villaen viste et kæmpe overskud og omsorg for de andre piger.

Artiklen fortsætter under videoen af Philip og Frederikke fra 'Bachelor'.

LÆS OGSÅ: Tobias Hamann: Pavestolt af kæresten 

Siden 'Bachelor' har kvinderne formået at holde sammen i tykt og tyndt, hvilket da også har udvist sig i en fest eller to, og det kan nu mærkes hos energibomben Eva.

- Jeg har haft en weekend, hvor jeg fandme har ramt muren, og det er sjældent, det sker. Jeg har altid vildt meget energi og overskud til mennesker. Det har jeg også formået at have denne weekend, men jeg kan også mærke, at nu er det også nok, forklarer Eva i en længere story på Instagram.

- Mens der har været Corona, har jeg bare købt billetter til alle mulige festivaller og ikke tænkt over, at når det hele åbner, så åbner det hele, og så har jeg billetter til det hele. Så for helvede jeg har været fuld denne her sommer.

LÆS OGSÅ: 'Bachelor'-babe viser ny kærlighed frem

Trods de mange tømmermænd har Eva mødt mange dejlige mennesker og har fået gode oplevelser, hun er glad for.

- Men jeg kan også mærke, at jeg trænger til at komme tilbage til mine rutiner, og jeg trænger til at få en hverdag igen, fokusere på mit studie og komme ned i et gear, hvor jeg kan være med, forklarer Eva.

LÆS OGSÅ: Tynget af frygten: Vi holder ikke i hånd på gaden

Slutter ikke her

Selvom Eva glæder sig til at komme tilbage til hverdagen, venter lige yderligere to events i næste uge.

- Nu er Priden startet, og jeg skal faktisk ind til en af mine veninder i hendes sandwich-biks og hjælpe hende i næste uge inde på Rådhuspladsen. Så jeg håber, I kommer ind og siger hej og giver et smil, fortæller Eva, der dog vil køre pride-uge uden alkohol.

LÆS OGSÅ: Melvin Kakooza: Genforenet med morfar

Sidst på ugen slutter Eva af med endnu en festival.

- Jeg skal jo så til Wonderfestiwall. Det er en sød lille festival i Allinge, der er meget mere intim, og jeg har en lejlighed at bo i med en rigtig seng, så det bliver lige lidt mere overskueligt for mig. Og SÅ efter der er det tilbage til hverdagen - finally, fortæller Eva til slut.

LÆS OGSÅ: Vanvittig bryllupskage: Flere ‘Bagedyst’-stjerner samlet til fest