WTF! Ny Gokkesok tjekker ind på 'Paradise Hotel'

En ny fyr tjekker ind på 'Paradise', og han minder grangiveligt om en tidligere paradiso.

De fleste husker nok 'Paradise Hotel'-deltageren Mads Bryrup fra 2017-udgaven. Han tjekkede ind på hotellet med lidt af en entre og vandt tre ud af tre dyster, men alligevel måtte han vende hjem til Danmark efter kun en uge på det luksuriøse hotel. Mads gjorde sig dog alligevel utrolig bemærket, idet han havde et helt særligt kvindesyn og kaldte sig selv for 'Gokkesok'. Han udgav tilmed også en sang med navnet 'Gokkesok' efter hjemkomsten.

Der er ingen tvivl om, at Gokkesok-Mads var lidt af en 'stodder', og her til aften i den aktuelle sæson 'Paradise Hotel' tjekker en ny 'stodder' ind på hotellet; Arnold fra Næstved. Han laver lidt af en entre og siger som noget af det første på hotellet:

LÆS OGSÅ: Lea efter ‘Paradise’-exit: Teitur manipulerede mig

LÆS OGSÅ: Daniel ude af ‘Paradise’: Skuffet over pigerne

- Sarah har nogle gode sut-pik-læber, hvorefter de andre deltagere bryder i grin.

- Arnold er en stodder. En kæmpe stodder, og jeg synes, at det er fucking fedt. Manden har vitterligt lige været et sekund til morgenmaden, hvor han siger sut-pik-læber og prøver at bruge det som kompliment, griner Jonass.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk har fundet kærligheden

LÆS OGSÅ: Philip chokerer: Det er slut mellem mig og Simone

- Da Arnold siger, at jeg har gode sut-pik-løber, der bliver jeg mega irriteret. Jeg synes, han skyder sig selv i foden, når han snakker sådan, lyder det fra Sarah.

Se et klip med Arnold og et klip med Mads herunder, og vurder selv, om du synes, at de to 'stoddere' minder om hinanden:

Se 'Paradise Hotel' i aften klokken 22.00 på TV3 og Viaplay.

LÆS OGSÅ: Julie forklarer: Derfor droppede Lenny mig på Instagram

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz hyrer paradisoer