UPS! Cengiz og Geggo i kæmpe brøler

'Familien fra Bryggen'-parret indrømmer blankt, at de har begået en stor fejltagelse.

For et par måneder siden kunne Geggo og Cengiz løfte sløret for deres nye projekt: ‘Stjerne Boksning’, hvor en række danske realitystjerner skal kæmpe om 10.000 kroner mod en modstander i deres vægtklasse.

Der er efterhånden under to uger til, at arrangementet løber af stablen den 7. september, og i midten af juli blev det afsløret, hvem der skal dyste mod hinanden i de ialt ni kampe. 

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Thomas tvunget ud af ‘Stjerne Boksning’: Det er noget bullshit

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Linse og Didde i nyt fælles projekt

Det viser sig dog nu, at en af kampene ikke kommer til at blive til noget, selvom de to realitystjerner har kæmpet hårdt for at blive klar til den store kamp.

- Vi har lavet en kæmpe brøler. Vi indrømmer blankt - det er første gang, vi laver 'Stjerne Boksning', og vi er så grønne, som man overhovedet kan være, og vi har begået en gigantisk fejltagelse. Vi har desværre meldt en kamp ud, som ikke kan blive aktuel. Både Tina og Marlene er jordens sejeste madammer, men de er over 40 år. Dermed kan de faktisk, ifølge den ret indviklede danske lovgivning på bokse-området, ikke få en amatør-kamp, skriver Geggo og Cengiz på 'Stjerne Boksnings' Instagram-profil.

LÆS OGSÅ: Paradisoer afslører: Vi har haft sex

LÆS OGSÅ: Dansk realitypar åbner op om børneplaner

- Det er straight up vores skyld, og vi tager den 100 procent på vores kappe. De to ultra seje damer deler selvfølgelig den præmie, som de skulle have bokset om, og de er begge vindere i vores øjne. Vi sender en uforbeholden og oprigtig undskyldning allermest til Tina og Marlene, men også til deres fans, der glædede sig til deres kamp. Skylden er vores. Vi har lært, og vi ved nu alt til næste år. Det er bare super ærgerligt, at det skal gå udover to så dedikerede og monster seje kvinder. Undskyld. Vi glæder os til at se jer til stævnet alligevel, fortsætter de.

Dermed bliver der kun otte kampe til 'Stjerne Boksning', når eventet afholdes den 7. september.

LÆS OGSÅ: OVERSIGT: Her er ALLE kampene i ‘Stjerne Boksning’

LÆS OGSÅ: WOW! Endnu et ‘Ex on the Beach’-par skal giftes