Mathias og Trine fra 'Paradise' (Foto: Janus Nielsen)
Mathias og Trine fra 'Paradise' (Foto: Janus Nielsen)

Trine åbner op om bruddet med Mathias

Trine sætter nu ord på, hvordan hun oplevede bruddet med 'Paradise'-ekskæresten Mathias - for hun var en del mere såret, end hun først gav udtryk for.

Tilbage i slutningen af februar gik 'Paradise Hotel' 2018-parret Trine Skjollander og Mathias Hjort fra hinanden efter 2,5 år sammen. Dengang ønskede parret ikke at kommentere deres brud, men to uger efter fortalte Mathias, at han og Trine var gået fra hinanden, fordi Trine havde fået muligheden for at åbne en frisørsalon i Aalborg, efter parret havde boet halvandet år sammen i Odense. Derfor blev distancen for meget for parret.

LÆS OGSÅ: CHOK: Kia og Walid går hver til sit

Dengang fortalte Trine blot og kort, at hun havde det fint, men i den nye sæson af 'Boss Ladies' åbner hun nu op for, at hun faktisk var meget skuffet over, at Mathias ikke ville flytte med hende til Aalborg og støtte hendes drøm om at åbne sin egen frisørsalon.

- At Mathias ikke vil med til Aalborg, det har virkelig gjort mig ked af det. Det har ramt mig rigtig dybt inde. Jeg føler også bare, at jeg har gjort så meget nu, at jeg også bliver nødt til at tænke lidt på mig selv og hvad jeg vil, forklarer Trine i første afsnit.

- Man føler sig da nedprioriteret, nu når man ligesom er flyttet til Odense for at komme ned til ham, og så tænkte jeg så, at nu kan det være, at han ligesom vil give det en chance og flytte til Aalborg, men det vil han ikke, uddyber en skuffet Trine, hvis familie også bor i Aalborg.

Herunder kan du se klippet, hvor Trine fortæller, at hun er skuffet over, at Mathias ikke flytter med til Aalborg

LÆS OGSÅ: Türker anklaget for voldtægt: Jeg er i chok

Selvom Mathias ikke flyttede med til Aalborg, og Trine og Mathias derfor gik fra hinanden, så fortalte de begge to efterfølgende, at de ville blive ved med at være venner.

Men helt så godt gik det dog ikke.

- Vi er ikke uvenner, men jeg snakker bare ikke med ham, forklarer Trine i afsnittet, ligesom hun tidligere har uddybet, at det bare er svært, når man før har elsket hinanden på en anden måde.

LÆS OGSÅ: AV! Det blev Christels sidste ord til Teitur

Rygter om utroskab

Selvom det blev distancen, der satte en stopper for forholdet mellem Trine og Mathias, så fortæller Trine også, at rygterne om, at hun skulle have været Mathias utro, heller ikke har hjulpet.

- Der går nogle rygter om, at jeg skulle have været sammen med Nikolai eller kysset med ham, eller jeg ved det ikke, men det er jo løgn, det passer jo ikke, fortæller Trine om rygterne om hende og Nikolai Kruse Olesen, der også deltog i 'Paradise Hotel' 2018.

Herunder kan du se Nicolai, som Trine ifølge rygterne skulle have været Mathias utro med

Nicolai Kruse Olesen (Foto: Janus Nielsen)
Nicolai Kruse Olesen (Foto: Janus Nielsen)

DET SÅ DU IKKE PÅ TV: ‘Paradise’-vinder tog vild hævn

Selvom Mathias tidligere har været ude og sige, at han nærer en stor tillid til Trine og derfor ikke lader sig gå på af den slags rygter, så er Trine efter bruddet alligevel ikke helt så sikker på, at Mathias stadig tror på hende.

- Jeg ved ikke helt, om Mathias tror, jeg har været utro, fordi jeg kan ikke helt forstå hvorfor, jeg skulle være det, så det er noget underligt noget sådan at tro, jeg skulle have været utro med Nicolai, siger Trine, der altså afkræfter, at hun nogensinde skulle have været Mathias utro.

Herunder kan du se klippet, hvor Trine fortæller om utroskabsrygterne

LÆS OGSÅ: Jenna afslører sandheden bag ‘Vild med dans’-exit

LÆS OGSÅ: CHOK: Reality-stjerne i smertehelvede grundet fejloperation