Sugar fra 'Kongerne' bliver svinet til

Den blonde Sugar får mange negative henvendelser, efter hun har startet sin egen blog.

For nyligt afslørede reality-stjernen Kia 'Sugar' Sødergreen, at hun er kommet med på blog-bølgen og har fået sin egen blog. Men det er bestemt ikke alle, der har taget godt imod hendes blog.

- Efter jeg har oprettet denne blog, har jeg modtaget en del negative kommentarer. Nogle af kommentarerne er simpelthen så respektløse. Jeg tvinger ingen af jer til at læse bloggen. At nogen udtaler sig om, hvad jeg skal, synes jeg, er forkert, forklarer Kia i et blogindlæg og fortsætter:

- Nogle er ikke enige i, hvad jeg skal gøre med mit liv, og folk er meget interesserede i at komme med forslag om, hvad jeg skal med mit liv. Jeg takker mange gange for jeres interesse, men jeg er gammel nok til selv at tage denne beslutning.

LÆS OGSÅ: ‘Konge’-babe springer ud som blogger

Walid er utro

Henvendelserne og kommentarerne til Kia handler om alt fra, at hun burde tage sig noget mere uddannelse, til at kæresten Walid 'Knaldperlen' Bechara skulle være hende utro.

- Tusind tak for jeres bekymringer. Men jeg stoler på min kæreste, og at han er mig ikke utro. Hvorvidt Walle er god for mig, er jeg vidst den eneste person til at vurdere. Der må jeg så sige, at vi har det som en blomst, som bliver smukkere for hver dag, der går, skriver Kia og tilføjer:

- Jeg vælger at skrive om Walle engang i mellem, idet han er min kæreste og en stor del af alt, hvad der sker i mit liv. Det skal lige pointeres, at jeg ikke skriver omkring Knaldperlen, men at jeg skriver om ham som min kæreste Walle.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Sugar afslører: Jeg vil have børn med Knaldperlen

Stopper ikke med at blogge

På trods af de mange negative henvendelser, har Kia ikke planer om at stoppe med blogge.

-  Til de af jer, som har tålmodighed med, at jeg er ny på dette område og ønsker at læse om mit privatliv, så er I mere end velkomne til at læse min blog, forklarer Kia og fortsætter;

- Men jer som kun har travlt med at få mig til at stoppe med at blogge, kan jeg lige så godt sige, at det kommer ikke til at ske, før jeg i det mindste har givet det et forsøg. Så mit råd til jer: Kan I ikke holde ud at læse på min blog, så lad dog være.

Følg Kia på hendes blog HER!

LÆS OGSÅ: Sugar og Knaldperlen: Sådan går det i dag

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.