Søs er blevet alenemor

18-årige Søs Gjørup Bæk fra 'De unge mødre' er gået fra kæresten Jimmy gennem fire år og er nu alene med datteren Silke.

Den yngste deltager i 'De unge mødre' blev for godt fire måneder siden alene med datteren Silke, som nu er ni måneder.

Parret nåede at være sammen i godt fire år, men til sidst kunne Søs ikke mere.

- Det var min beslutning at gå fra Jimmy, da jeg var ved at få nok af det hele, og kunne mærke, at mit dårlige humør gik ud over Silke, forklarer Søs til Realityportalen.dk og fortsætter:

- Det havde kørt dårligt i mange måneder. Men den primære årsag var, at vi voksede fra hinanden. Vi var to forskellige mennesker til sidst, med hver vores prioriteringer, og jeg syntes ikke, han deltog nok i familielivet, siger den unge mor.

LÆS OGSÅ: 'De unge mødre' slår alle realityprogrammer

Selvom Søs har det godt med sin beslutning, så er det hårdt pludselig at være sig selv.

- Jeg har det efter omstændighederne godt, men det er selvfølgeligt hårdt det hele. Jimmy var jo min første store kærlighed, og vi kender hinanden ud og ind, og har været en masse igennem, siger Søs, som dog har fået mere energi og større overskud ved at være blevet alene.

LÆS OGSÅ: Ét fejltrin, og man er dømt ude

Taler stadig sammen

Søs og ekskæresten Jimmy er stadig på talefod, og Jimmy ser stadig datteren.

-Vi snakker om de ting, der er relavante for Silke, og Jimmy ser Silke én gang om ugen, siger Søs og tilføjer, at der ingen drama var i parrets brud.

Til trods for, at Søs nu er alene med sin datter, ser hun lyst på fremtiden.

-Jeg er begyndt at læse til pædagog, siger Søs, som også fortæller, at hun endelig har fået tabt de sidste kilo efter fødslen, og nu er tilfreds med sin krop.

Og selvom drømmen om far, mor og børn er krakeleret, så slår det ikke Søs ud.

-Hellere to glade forældre, end to ulykkelige. Og jeg stræber stadig efter familie-idyllen. Det skal nok skal komme, og forhåbentlig med en alletiders stedfar, slutter Søs.

Husk at se med i aften, når Nanna bliver mor til en lille ny og Line Sofie skal bestå en vigtig eksamen for at komme ind på medicinstudiet. Det er på Kanal 4 klokken 21.00.

LÆS OGSÅ: Nicki: Lucas bor hos mig

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.