Skilt efter 14 år: Nu sælges familiens hus

Felix Schmidt har sat huset til salg og dermed endnu et punktum for familien.

I slutningen af februar i år meldte Felix Schmidt og Marie Beatrix Schmidt ud, at de efter 14 års ægteskab havde taget beslutningen om at gå hver til sit.

– Marie og jeg har besluttet at flytte fra hinanden efter 14 år. Det er en stor beslutning, men den har været længe undervejs. Vi gør det i enighed og med stor kærlighed til hinanden. Det er en svær tid, især for børnene, og vi beder derfor om ro og fred, skrev Felix om valget på Instagram.

LÆS OGSÅ: Amalie søger en ny kirurg: Jeg er rigtig ked af det

Dermed blev et punktum sat, og nu lukker den 44-årige tv-vært endnu et kapitel for familien. Han har nemlig valgt at sælge hjemmet, som de i otte år har boet i sammen i Bagsværd.

– Vores hus skal sælges. Som mange af jer måske ved, er vi blevet skilt, og jeg har nu fundet et nyt sted at bo tæt på Marie og børnenes skole. Det har hele tiden været planen, at vi skal bo tæt på hinanden, så vi går glip af så lidt som muligt, og drengene har os tæt på hele tiden, oplyser han. LÆS OGSÅ: Silas Holst afslører: Derfor bor vi stadig sammen Sammen med sin ekskone har han børnene Theodor på 12 år og Arthur på 6. I løbet af efteråret og vinteren 2020 deltog Felix Schmidt i ‘Over Atlanten’. Her rejste han afsted i november og kom først i land 21 dage senere på Saint Martin i Caribien. Den lange periode til søs gav ham en særlig ro til at tænkte tingene igennem, og det var altså kort tid efter hjemkomsten, at parret besluttede at flytte fra hinanden og blive skilt. LÆS OGSÅ: Mystik om prins Christians millioner
 
View this post on Instagram
 

A post shared by Felix Smith (@felixtsmith)