Sarah Tiedt afslører stor nyhed

Sarah Tiedt kan nu dele den nyhed, hun længe har ønsket at dele.

Sarah Tiedt, som er kendt fra 'Paradise Hotel', og kæreste til Türker Alici har den seneste uge teaset for en stor nyhed, som hun nu har delt på Instagram.

- Endelig kan jeg afsløre en hemmelighed, jeg har gået og arbejdet på i samarbejde med Nola Beauty, skriver Sarah i et opslag på Instagram og uddyber:

- Det er nemlig mit univers i sten, som jeg endelig har fået på det danske marked! Min kollektion består af fem forskellige stenfarver - blå, grøn, sort, sølv og mix-farvet.

LÆS OGSÅ: Afsløring! Tre kendte med i 'Robinson'

Sarahs nye stenunivers er udsmykning til ansigtet og kroppen, som er lavet i samarbejde med blandt andet to reality-deltagere, der står bag Nola Beauty.

Niels Laigaard, der er linse Kesslers ven, og ofte har medvirket i tv-serien 'Familien fra Bryggen'. Samt Simone Malou, der er kendt fra tv-serien 'De dyre piger'. Derudover består Nola Beauty af ejer, Maria Chaudhry.

LÆS OGSÅ: Bolette svarer på graviditetsrygter

- Vi er SÅ glade for samarbejdet. Det er blevet det smukkeste ever. Det er noget, der har manglet på det danske marked, så vi er så lykkelige over, at Sarah har sagt ja til denne her mulighed her sammen med os. Hun har været en drøm at arbejde med, fortæller Niels aka. Moster Niller i en story på Instagram om den nye kollektion og samarbejdet.

LÆS OGSÅ: Deler trist nyhed: Single igen