'Robinson'-deltager forklarer sygemelding

'Robinson'-deltageren Majbrit Watt, 49, valgte fornyligt at åbne op på Instagram og fortælle om stress og angst. Nu sætter hun flere ord på. 

- Jeg har lige deltaget i Robinson og haft den fedeste oplevelse længe. Nu er jeg hjemme fra mit job, med en sygemelding fra min læge de næste fire uger på grund af stress.

Sådan skrev Majbrit Watt på sin Instagram for en uge siden.

LÆS OGSÅ: Dét skal der ske, før Kjeldbjerg trækker sig fra 'Robinson'

Nu slår hun fast, at hendes sygemelding ikke har noget med ekspeditionen at gøre. I hvert fald ikke direkte.

- Jeg vil sige, at det er benhårdt at deltage i programmet, men der bliver taget godt hånd om en før, under og efter deltagelsen, forklarer Majbritt, som dog ikke lægger skjul på, at tiden væk hjemmefra satte tankerne i gang.

- Robinson har fået mig til at stoppe op og mærke efter. Hvem er jeg? Hvad vil jeg? Og får mine omgivelser egentlig den bedste udgave af mig?, lyder det.

LÆS OGSÅ: 'De unge mødre'-par er sammen igen

Refleksionerne på øen var gode og nødvendige, men de var også angstindbydende og stressende. Majbritt indså, at hun havde haft så travlt med at tænke på andre, at hun havde glemt sig selv.

- Det er klart, når vi stopper op i livet, kan vi mærke, om det er sundt for os, at være der hvor vi er lige nu, måske er der noget, der skal laves om, skriver hun.

LÆS OGSÅ: 'Kærlighed hvor kragerne vender'-stjerne afslører vildt vægttab

I fremtiden vil Majbritt derfor fokusere på at have mere 'Mig tid'. Noget som hun mener, at alle har godt af, og som man tit glemmer.

Læs hele Majbritts opslag her.