Foto: Kasper Bay-Kastrup
Foto: Kasper Bay-Kastrup

Rikke Gøransson: Så vild bliver 'Robinson Ekspeditionen'

Den smukke 'Paradise'-vært er tilbage bag skærmen, når 'Robinson Ekspeditionen' løber af stablen mandag den 25. august.

Værten for 'Paradise Hotel' vender tilbage bag skærmen i årets 'Robinson Ekspedition', men ikke for at deltage selv. Den smukke værtinde bruger blandt andet årets ekspedition til at dygtiggøre sig inden for faget som TV-tilrettelægger.

- Hver nat rykker jeg nu ud på øerne med min luftmadras, et lille telt og et specielt kamera, så seerne i år kan få et lille indblik i, hvad der foregår, når mørket sænker sig, fortæller Rikke til Realityportalen.dk, og uddyber hvad seerne skal forvente. 

- I år kæmper deltagerne som par, og det skaber helt nye dimensioner for programmet. Ikke nok med, at man skal kæmpe for sin egen overlevelse, så skal man i år også kæmpe for sin partners overlevelse, og det er med til at skabe en masse spænding i programmet.

Den smukke kvinde ved da også, hvad deltagerne går igennem, for Rikke har tidligere vundet 'Robinson Ekspeditionen tilbage i år 2007.

LÆS OGSÅ: Rikke forfølger drømmene i L.A.

Et skridt tættere på drømmen: 

Rikke har tidligere fortalt Realityportalen.dk om drømmen om at blive tilrettelægger, og den drøm er hun nu kommet et skridt tættere på. 

- Inden optagelserne til 'Robinson Ekspeditionen' var jeg tre måneder i Los Angeles, hvor jeg blandt andet tog nogle kurser i "broadcasting journalism", fortæller Rikke og uddyber: 

- Det har været en rigtig god oplevelse at blive undervist i det, som jeg faktisk arbejder med. Jeg har allerede otte års erfaring med at lave TV, men det er første gang, at jeg bliver skolet i det, afslutter hun.

LÆS OGSÅ: Reality-par i 'Robinson': Intet kan komme imellem os

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.