Reality-stjerner går "all in" i kampen mod mobning

Mobning er i disse dage til stor diskussion rundt omkring i landet, og flere reality-stjerner er nu gået sammen i kampen om at få indført en "stop mobning dag"

Som Realityportalen.dk i begyndelsen af november kunne fortælle, så er flere af de kendte reality-stjerner gået sammen i kampen mod mobning. På det tidspunkt var projektet blot i idefasen, men der er sket meget siden.

Det er Joy, der står bag initiativet, som bakkes op af flere reality-kendisser. (Foto: Peter Bredsgaard)
Det er Joy, der står bag initiativet, som bakkes op af flere reality-kendisser. (Foto: Peter Bredsgaard)

Joy, Michella og Stephanie Star er bare et par af de navne, som danner rammen om projekt "Stop Mobning". Reality-stjernerne mener, at der skal være langt større fokus på mobning, og de forsøger derfor at få indført en decideret " stop mobning dag", hvor alle folkeskoler skal lukke skolen ned for en dag for at mødes på Rådhuspladsen i København og nyde en "mobbe-fri" skoledag.

Joy, kendt fra 'Mig og min mor', står bag initiativet, hvilket hurtigt blev støttet op af de mange andre gruppemedlemmer.

-Nu har jeg jo været i tv, og dem der følger os er mest unge mennesker. Mange af dem ser op til os, så derfor fik jeg den ide, at hvis alle kunne samles omkring dette projekt, så kunne vi hjælpe i kampen om mobning, forklarer Joy til Realityportalen.dk.

Alle reality-kendisserne har enten selv være udsat for mobning, eller kender nogen, der har. Og det er også med det udgangspunkt, at de har meldt sig.

LÆS OGSÅ: Reality-stjerner vil stoppe mobning

Video på YouTube

Ud over, at gruppen mødes jævnligt for at diskutere ideer, så har de fået lavet t-shirts og

Selvom det er et alvorligt emne, så er der stadig plads til sjov. Her ses Stephanie Star (tv), mor Jette samt Juliane Axen. (Foto: Peter Bredsgaard)
Selvom det er et alvorligt emne, så er der stadig plads til sjov. Her ses Stephanie Star (tv), mor Jette samt Juliane Axen. (Foto: Peter Bredsgaard)

der er desuden en video på vej, som udkommer på YouTube en af de nærmeste dage.

Gruppens ønske er også at tage ud på landets folkeskoler og holde foredrag, hvor også eleverne skal inddrages, da mobning stadig er tabu blandt unge.

Gruppen har møde igen på tirsdag, hvor de skal finpudse de sidste ting til kampagnen, og Realityportalen.dk følger gruppen tæt, da vi også støtter op i kampen mod mobning.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

DELTAG I AFSTEMNINGEN HERUNDER: