Reality-divaerne åbner dørene på NASA

Reality-veninderne, Samanta Stojkovic og Irina Babenko, går sammen om et nyt projekt - og denne gang inviterer de smukke piger til fest.

Samanta Stojkovic og Irina Babenko har tidligere haft et godt samarbejde. De har tidligere solgt deres lækre tøj og sko, hvor halvdelen af indkomsten blev doneret til Red Barnet. Denne gang har de to smukke reality-stjerner dog valgt at gå en helt anden vej - nemlig en vej, som de begge er godt bekendte med.

- Vi er super spændte på at præsentere vores første 'UNREAL' fest på NASA. Det bliver afholdt den sidste lørdag i hver måned, fortæller Samanta til Realityportalen.dk og uddyber:

- Det vil være sådan, at vi holder en før-fest kun for piger. Hver gang vil der være forskellige temaer, ligesom der også vil være mad i form af sushi eller andet hyggemad, drikke og god underholdning, garanterer hun.

LÆS OGSÅ: Pernille om Stolle: Vi putter bare

Underholdning på første klasse

De to veninder har valgt at holde deres fester på et allerede eksisterende diskotek, nemlig natklubben NASA i Boltens Gård i København. Her lover de to divaer, at der vil være konkurrencer og underholdning.

- Inden festen starter vil der være stand-up, og så må vi se, hvad det bliver fremover. Selvfølgelig er der en masse reality-mennesker og andre kendte i vores omgangskreds, der kommer forbi og fester, siger Irina til Realityportalen.dk.

Tidligere på måneden kunne Irina afsløre, at det er den charmerende komiker Dan Andersen, der skal underholde på premiere aftenen.

Samanta og Irinas første fest finder sted den 30. marts 2013.

LÆS OGSÅ: Amalie: Se min trutmund

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.