Mathias Hjort fra 'Paradise Hotel' sæson 14 skal også være med i sæson 17. (Foto: Janus Nielsen).
Mathias Hjort fra 'Paradise Hotel' sæson 14 skal også være med i sæson 17. (Foto: Janus Nielsen).

Paradiso afslører hemmelige detaljer om 'Paradise Hotel'

Mathias Hjort, der deltog i den 14. sæson af 'Paradise Hotel', afslører masser af detaljer om livet på et af verdens mest kendte hoteller.

Mathias Hjort, kendt fra sæson 14 af 'Paradise Hotel', afslører detaljer om livet på hotellet, man ikke ser på tv. Han har nemlig gæstet podcasten 'Filterløs', der er skabt af pigerne Sofie Brockstedt og Simone Kyed Jeppesen, og her svarer Mathias på en masse af de spørgsmål, nysgerrige seere af programmet måtte have.

Alle iscenesættelserne

På 'Paradise Hotel' er det svært at skjule noget, og det sørger produktionen også for, at man ikke kan.

- Man må for eksempel ikke have aircondition på værelserne, for det går i mikrofonerne. Jeg svedte så meget om natten, at jeg måtte ligge med et håndklæde, fortæller Mathias.

- Når vi skal feste, smider vi jo også tøjet, fordi der er så varmt. Og festerne er ret iscenesatte, fordi musikken bliver slukket, så de kan høre, hvad man snakker om - men hvis man er god til at feste, får man gerne musik i flere omgange.

LÆS OGSÅ: Så lang tid gik der, før Trine og Mathias blev rigtigt kærester

I forlængelse af det iscenesatte fortæller Mathias om, hvordan produktionen kan finde på at klippe showet, så man fremstår anderledes, end man er:

- Jonas har for eksempel været lidt uheldig. De ting, han har sagt, har han selvfølgelig sagt, men når man så ikke ser ham lave sjov med det bagefter, får man selvfølgelig et lidt andet billede af ham, end hvad virkeligheden egentlig er. Det oplevede jeg også en enkelt gang selv, hvor produktionen fik klippet det sammen som om, jeg syntes bedst om Elina, selvom jeg havde sagt Trine. Så man skal nogle gange lige tænke sig om en ekstra gang.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager: Jeg har lyst til at brække mig over ham

Parceremonierne kunne være de bedste - og de værste

Ifølge Mathias kan parceremonierne på 'Paradise Hotel' give anledning til nogle af de bedste aftener - eller dårligste. De giver nemlig deltagerne anledning til at lære hinanden rigtig godt at kende, fortæller Mathias i 'Filterløs':

- Hvis man ikke er i fare, sidder man oppe i loungen og får god mad og hygger. Her må man faktisk slet ikke tale om, hvad der sker på hotellet, men kun om livet derhjemme. Så her kan man virkelig blive rigtig gode venner.

LÆS OGSÅ: Ærlig Trine indrømmer: Jeg løj for Mathias

- Hvis man derimod er udsat, sidder man alene nede på sit værelse. Så kommer der en deltageransvarlig ned til dig og spørger, hvor du vil stille dig i aften - produktionen skal vide det inden, så de ved, hvor og hvem, de skal filme, så de kan fange reaktionerne. Der kan gå 2 timer fra du sidder på dit værelse, til du kommer ned til ceremonien, forklarer Mathias.

Sex på kryds og tværs

Værterne bag podcasten har modtaget en række fordomme fra nysgerrige lyttere, som de konfronterer Mathias med.

- Alle realitydeltagere har sex på kryds og tværs?

- Det er ikke engang løgn, svarer Mathias, der dog forsikrer, at han aldrig kunne finde på at være sin kæreste, Trine, utro.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Elina reddet af Trine: Det skyldte hun mig

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe afslører: Abort var årsag til brud